I fyra dygn var vi på Island och igår kom vi hem igen. Vi har så många fina minnen från dagarna där och mängder med vackra foton i kameran. Vi utnyttjade dagarna till max och hann uppleva massor under våra dagar där och jag har mängder med tips och upplevelser som jag vill dela med er!

Jag börjar med att visa några bilder som vi tog från bilen. Vi hade en hyrbil under våra dagar där och det var verkligen optimalt. Med den kunde vi enkelt ta oss till olika platser när som helst och vi kunde stanna till längs vägen när vi kände för det.

Att köra bil på Island är verkligen en upplevelse av annorlunda slag. Ena stunden körde vi genom ett vulkanliknande landskap som såg ut som det antagligen gör på månen för att nästa stund åka längs med lupinfält med berg i horisonten. Det var mycket som var sagolikt vackert och här får ni njuta av lite av det fina vi såg från bilen.

Islandshästar på Island Islandshästar på Island

Hästar finns det ju många av på Island. Några av dem skrittade fram här när vi kom körandes.

Lupiner på Island

Just nu i början på juli blommar det av de blålila lupinerna nästan precis överallt på Island. Fälten med dessa lupiner var ofantligt stora och det var ljuvligt vackert. Här ser ni ett enormt lupinfält som vi passerade med bilen efter att vi hade varit vid glaciären Solheimajökull. I bakgrunden syns glaciären mellan bergen!

Lupiner på Island Lupiner på Island Lupiner på Island Lupiner på Island

Jag har som sagt massor med upplevelser att dela med mig av från Island och kommer uppdatera med dem framöver.

Write A Comment