Banan och jordnötssmör i kombination är verkligen bland det godaste jag vet. I går morse åt jag det på krispigt fröknäcke till frukost. Hur gott?!!

Risenta fröknäcke

Kommer ni ihåg det kryddiga fröknäcket från Risenta som jag tipsade om för ett tag sedan? Jag hade ett par skivor kvar av det och de gick åt till gårdagens frukost

Fröknäcke med banan och jordnötssmör

På med ett lager jordnötssmör och några bananskivor och frukosten var komplett. Just det, jag strödde några solrosfrön över härligheten också.

Fröknäcke med banan och jordnötssmör

Jag skulle kunna äta just banan och jordnötssmör varje dag och i alla möjliga former. Tycker det är super gott på knäckebröd, majskakor och vanligt bröd. Jag älskar det till bananpannkakor och våfflor. Det är smaskigt att ha på gröt och så är det underbart att njuta bara som de är tillsammans!

Tips på andra goda frukostar/mellanmål med banan och jordnötssmör:

Fröknäcke med banan och jordnötssmör

Älskar att det finns så många bra jordnötssmör i affärerna nu för tiden. Ett bra jordnötssmör ska vara av enbart jordnötter, en uns salt, inget socker och självklart vara ekologiskt.

Fröknäcke med banan och jordnötssmör

Den här i Creamy från Garant är en favorit för mig.

Fröknäcke med banan och jordnötssmör Nu är detta fröknäcke slut så antingen får jag göra en ny sats eller så får jag ha mitt jordnötssmör och mina bananer på något annat bröd nästa gång.

Ha en härlig söndag!

Write A Comment