Jag tog en liten paus från dessa “Veckans Bästa”-inlägg under min semester. Kände att dagarna gick in i varandra så pass mycket under semestern att det inte var så stor skillnad på tisdag, fredag och söndag för mig. Och det är ju också så det ska få vara på semestern!

Nu har jag snart jobbat min första vecka efter semestern och det är så grymt att vara tillbaka. Här kommer denna veckans bästa!

morgonpromenad i Stockholm

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Varje morgon och kväll njuter jag av vår trädgård och allt det fina som fortfarande blommar där. Min löparrunda i onsdags var också fin eftersom jag då fick komma ut i skogen och njuta en sväng!

Veckans mysigaste:

Att få hämta barnen från förskola och fritids är verkligen dagens höjdpunkt och denna vecka har jag fått uppleva det för första gången på sju veckor. Smilla kommer alltid springandes och hoppar upp i famnen när jag hämtar henne medan Wilmer är lite mer lugn. Han blir glad, men trivs så pass bra på sitt nya fritids (inskolning denna vecka) att han gärna vill stanna kvar en lite längre stund.

morgonpromenad i Stockholm

Veckans träning:

Måndag: Jag hade tränat mycket under helgen och vilade därför denna dag

Tisdag: Tränade ett Tabata 30-pass på Nordic Wellness. Grymt bra träning för flåset!

Onsdag: Sprang ett pass med fem tusingar. Mer om det här!

Torsdag: Jag tränade ett pass hemma med kettlebells. Följde detta upplägg och körde tre varv. Sista varvet orkade jag öka antalet repetitioner med plus fyra på vardera övning. Det är jag stolt över!

Fredag: Jag startade min dag med yoga. Så välbehövligt och skönt!

Veckans nyhet:

Att jag nu har en annan promenadväg till jobbet. Pendeltågen går ju nu via Citybanan och jag kan kliva av vid Odenplan istället för vid Centralen. Bilderna visar min promenad en morgon denna vecka från tåget till kontoret. Men eftersom vi flyttar om några veckor till nytt kontor så kommer min promenadväg till jobbet snart ändras igen.

morgonpromenad i Stockholm

Veckans boost:

Min lilla shoppingrunda i måndags när jag köpte dessa silverskor och ett annat par skor med desto högre klack. Älsk på båda!

Veckans godaste:

Gårdagens bananpannkakor med kvarg och mango!

morgonpromenad i Stockholm

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det var många som kollade in mitt inlägg om hälsosam fudge och jag förstår er. För den är verkligen super god!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Efter att ha haft semester och varit med familjen mer eller mindre konstant i fem veckor och nu varit ifrån dem ganska så mycket under vardagarna denna vecka så ser jag massor fram emot en helg med dem. Mannen är ledig och vi ska bland annat på veteranbilsträff i Stocksta!

Ha en ljuvlig fredag och helg mina fina bloggvänner!

2 Comments

  1. Helgen, ja.. vart tog den vägen? Sitter här nu med kaffekoppen o inser trött att i morrn är det jobbvecka ingen, efter 4v ledigt.. Suck.. även om jag gillar rutiner.. Det jag tycker är jobbigast är mörkret. Tar hellre en snöblaskig februaridag än en mörk novemberdag.. för då är vi på väg mot ljuset igen..

    • Du får försöka hitta andra ljusglimtar att se fram emot nu när hösten kommer. Löv som glimmar i guld, krispig luft, att sitta inne med tända ljus osv. Hoppas du får en fin söndag!

Write A Comment