Jag brukar varje år när hösten kommer tänka att i år ska jag vara ute i god tid med julklapparna. Jag är visserligen inte en av dem som springer runt halva staden dagen före Dopparedagen för att hitta de sista klapparna, men jag brukar heller inte vara klar veckor innan jul. Det vore därför skönt att för en gångs skull ha allting klart åtminstone innan adventstiderna börjar. Det är liksom ändå så mycket som ska göras och hinnas under december månad. Och det vill jag kunna njuta av fullt ut, utan att känna av den där stressen.

julgran

Något som jag har gjort mer och mer med åren är att handla mina julklappar online. För trots att jag har mitt kontor mitt i stan och egentligen har väldigt nära till all sorts butiker så tycker jag att det är så bekvämt att kunna klicka fram det jag vill handla och sedan få det skickat till mig direkt. I år tänker jag börja spana i nätbutikerna redan nu på hösten för att förhoppningsvis vara klar med mina julklappsinköp innan november är slut.

I min familj köper vi mest till barnen och så får vi vuxna varsin julklapp i ett lotteri vi kör. Även till barnen försöker vi begränsa oss för det är ju inte i saker som lyckan sitter. Hellre lägger vi tid och pengar på god mat, att vara tillsammans och gärna till något välgörande ändamål. Men för de klappar jag trots allt ska köpa har jag hittat Presenter.se, en e-handel som har allt man kan tänka sig och lite till. Där hittar du såväl fina tips på julklappar som klappar till barnen och upplevelsepresenter. Det sistnämnd känns som en passande sektion att kolla in när det kommer till att köpa något till mannen.

julafton-2016

Hur det än blir med mina julklappsinköp i år, det vill säga hur snart jag än kommer igång med dem, så tänker jag inte stressa upp mig över dem. För i slutändan brukar det alltid lösa sig och när det kommer till att ge bort saker så är det ju tanken som räknas. Inte sant!

4 Comments

  1. Vi vuxna hoppar klappar helt. Bättre att lägga pengarna på nått annat mys. Hos oss får barnen mkt måste ha saker i julklapp, o bara någon sak som dom önskar sig. Sen har dom stora barnen 14 o 18 valt bort julklappar för att kunna få ha en nyare telefon. Det är ju inte billigare men blir ju en utspridd kostnad. Själv önskar jag mig en jul borta, nån gång.. För att slippa stå med allt meck, vi har störst hus så vi brukar vara hos oss, så klart har vi knytis, men det blir ändå lite extra med övernattande gäster, så det känns nästan som en jul till när dem åkt, hur mysigt det än är med hela huset fullt. Så jag, tänker också köpa redan innan jul. Men vi har ju planerat våra barn så bra så att vi har två som fyller i början av dec.. :) Men stora tjejen fyller 18 o hon o jag har bokat Downtown camper i sth som present… Det är nått som vi båda njuter av… Då ska vi bara suga in julkänslan!!

Write A Comment