Oj, vad veckorna går fort. Nu är det plötsligt september och hösten är officiellt här. Så härligt! Här kommer denna veckas bästa.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Bilderna i inlägget får svara på den frågan. Nu när kvällarna kommer tidigare så njuter jag av att få uppleva skymningen innan det är dags för sängen. Kvällar som denna, när solen glöder bakom vår häck och färgar himlen rosa är magiska.

Veckans mysigaste:

Vår 3-åring är inne i en mycket bättre period nu med mindre trots. Det blir således fler mysiga stunder med henne. Jag har verkligen älskat bebistiden med båda barnen, men uppskattar också väldigt mycket att nu ha barn som har passerat de här första åren. Det är bra mysigt att kunna prata med dem på ett mer avancerat plan och mer och mer komma till insikt med vilka personligheter de är. De har också mer glädje av varandra nu när de är 3 och 5 1/2 än de hade för ett par år sedan, vilket är härligt!

Skymning i trädgården Skymning i trädgården

Veckans träning:

Måndag: Hemmaträning på morgonen: styrkeövningar för överkroppen

Tisdag: Här hittar du upplägget för måndagens och tisdagens träningspass Hemmaträning på morgonen: styrkeövningar för ben och rumpa. .

Onsdag: Löpning 25 minuter innan dagen drog igång.

Torsdag: Härlig Crossfit-träning med kollegorna. Jag höll i ett jobbigt och roligt pass bestående av en WOD med 40 air squats, 25 armhävningar, 15 burpees och två varv löpning runt gympasalen. Detta gjorde vi fyra gånger och vi alla blev rejält slut!

Fredag: Samma som i onsdags. Så härligt att starta dagen med att springa i klar septemberluft!

Veckans mest intressanta:

Jag var på en chefsnätverksträff en dag denna vecka. Kattis Ahlström pratade om att kommunicera med självförtroende och lust och jag närverkade med andra säljchefer. Fick med mig en hel del bra insikter och tankar!

Skymning i trädgården

Veckans boost:

Att hösten är här. Jag ser fram emot en färgstark och stärkande september!

På jobbfronten är det dels en boost att vi är inne i hösten just för att det är mycket som händer och dels en boost att vi flyttar till nytt kontor idag. Just nu är jag på väg in till det nya kontoret för att ta emot alla möbler och pimpa rummen till snygga. Vi är några få av kollegorna som gör detta och på måndag kommer alla komma in till den nya fina kontoret!

Veckans godaste:

Har testat en ny granola till min fil. Älskar kombinationen frukt, fil och granola och kan inte tröttna på det.Skymning i trädgården

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om gejsrarna på Island.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Även imorgon kommer jag hänga på nya kontoret. Då är planen att vi ska blir klara så att det är i ett snyggt skick på måndag när alla kommer dit. I övrigt blir det häng med barnen och fix i trädgården.

Write A Comment