Fredag igen och fredagskänslan har infunnit sig. Den här veckan är extra härlig på många sätt. Här kommer det bästa från min vecka!

Denna veckans bästa:

Veckans erbjudande:

Missa inte att köpa mina webbkurser Karins Hälsoguide och Sött utan socker till hela 30% rabatt. Klicka in här för att läsa mer om dem samt utnyttja erbjudandet. Ange rabattkoden Karin när du beställer.

Rabatterbjudandet gäller till och med imorgon lördagen den 30 september 2017 så passa på!

Veckans vackraste:

Trädgården just nu. Höstblommor i rabatterna och röda löv som slingrar sig upp mot vår balkong. Bilderna får tala sitt språk!

Veckans mysigaste:

Min födelsedag i onsdags. När jag kom hem på kvällen och barnen hade klätt sig i klänning samt skjorta och slips. Det var kramar, teckningar och pannkaksmiddag. Mysigt på hög nivå!

Dock kan underbart vara kort med barn ibland. De tröttnade ganska snabbt på att fira sin mamma och ville hellre se på TV. Ja, ja, jag är tacksam för att vi hann med en stund med födelsedagsmys i alla fall!

Trädgården på hösten

Veckans träning:

Måndag: Svettig innebandy med kollegorna

Tisdag: Ett styrkepass hemma på morgonen.

Onsdag: Födelsedagslöpning till sjön och tillbaka

Torsdag: Cirkelträning med kollegorna

Fredag: Ett kort yogapass. Bara 15 minuter, men det var det värt!

Veckans mest intressanta:

Igår var jag och några från mitt team på Closers Only på Oscarsteatern. Mest intressant och givande var att lyssna till Mia Törnblom om det här med självledarskap och självkänsla samt ett antal andra talare som pratade om referals, the BANK-code och hur man hittar sin formel i försäljningen. En bra boost för oss som jobbar med de här sakerna!

Blombuketter

Veckans boost:

Helt klart att fylla år. Jag blev så uppvaktad och firad och det gladde mig så innerligt. Dessa fina blombuketter står nu hemma hos oss och förgyller vårt hem. Tack till fina syster och kollegor för de vackra blommorna!

Utöver det har jag nu en hel del nya outfits att klä mig i då mannen gav mig en massa snyggt i klädväg.

Veckans godaste:

Det kommer nog bli morgondagens fika!

Trädgården på hösten

Trädgården på hösten

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om vårt Mac Brownies-fika i solen.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Att syster och pappa kommer över till oss imorgon och att jag och barnen ska till Hellasgården på söndag på samma slags event som detta vi var på förra året.

Njut av fredagen!

Write A Comment