Vi möttes av sol en värmande bris från havet när vi kom hit i lördags eftermiddag. Hotellanläggningen vi bor på ligger inklämd mellan havet och bergen och nu på hösten när solen går ner tidigt så blir det mörkt här innan middagstid. Vid 17 försvinner solen ner bakom bergen och kvällarna här är nästan lika långa som dagarna. Så när solen är framme på dagen gäller det att passa på! 

Hotell Club Salima TurkietVi bor i en liten lägenhet med buskar och träd runt hörnet. 

Hotell Club Salima TurkietRoligaste trädet är det ni ser här med lianer som ser ut som flätor. Omgivningarna är fina och växtligheten är annorlunda. 

Hotell Club Salima TurkietIgår spenderade vi förmiddagen vid havet. Vattnet är fortfarande riktigt varmt och vi plaskade runt som fiskar.

Hotell Club Salima TurkietResten av dagen hängde vi vid poolen. Ända tills solen försvann där bakom bergen. Även denna dag har vi kört poolhäng tills solen gick i moln strax efter lunch.

Det är fantastiskt skönt att få spendera några dagar här, vara nära havet och hänga med familjen. Vädret kommer inte vara det finaste de kommande dagarna, men eftersom vi inte kan påverka det är det bara att gilla läget.

Om du vill följa med på det vi gör här så häng med på @fitnessochhalsa Instagram Stories!

Write A Comment