Jag har verkligen längtat efter att komma tillbaka till den svenska hösten och ser nu fram emot en vecka med höstkrisp. Hoppas på en hel del stunder likt denna sena eftermiddag för snart två veckor sedan när jag promenerade för att hämta ut bilen från verkstaden.

Solen var på väg ner och bildade ett magiskt skimmer längs min väg. Likt detta skimmer börjar jag nu min vecka. Mitt mindset är positivt och jag ser möjligheter, utveckling och en massa roligheter framför mig den här veckan. Här kommer ett axplock av det jag ska göra!

Vacker hösteftermiddag i sol

Min magiskt skimrande vecka:

 • Jag ska träna en hel massa. Kroppen känns pigg och frisk och jag startar veckan svettigt och roligt med innebandy. Om mindre en timme kör vi!
 • Jag har uppdaterat bloggen med en höstlik, skimrande bild. I alla fall jag gillar den mycket, både för skimret och för att jag hade en härlig stund i skogen den gången som bilden togs.

Vacker hösteftermiddag i sol

 • På jobbet håller jag på med budget och affärsplan inför nästa år. Vi sätter just nu strategierna för 2018 och det är kul och utvecklande med allt detta. Även om jag vill leva i nuet och lyckas med det till stor del så ser jag fram emot nästa år, framför allt för att vi då kommer jobba efter en strategi som kommer vara grymt motiverande och effektiv.
 • Varken jag eller familjen har några inplanerade kvällsaktiviteter denna vecka. Det ska bli skönt att ta lugna kvällar med tända ljus istället!

Vacker hösteftermiddag i sol

 • Mannen var iväg hela dagen igår och köpte då en ny veteranbil. Vi ska sälja vår Amazon och kommer nu ha en Mustang istället. Han kom hem sent i natt och jag har inte ens hunnit se den. Ska bli kul att åka en tur med den senare i veckan!

Vacker hösteftermiddag i sol

 • Jag ska boka tid hos frisören och snygga till topparna. Längtar!
 • Jag ska ge mig ut på några av luncherna i veckan för att fånga dagsljus. Kanske sitta på en parkbänk en stund och bara njuta?!

Hoppas också du får en fin vecka! Fundera gärna kring vad du ser fram emot extra den här veckan och vad som är din veckas skimmer! ♥

2 Comments

 1. Låter som en skön vecka!! Avslutade min med innebandymatch igår kväll, första träningspasset på över en vecka.. Tröttheten från hell o huvudvärk har gjort att jag inte ens har orkat en promenad på en hel vecka… Hoppas att kroppen känns bättre denna veckan.. Men första träningsfria veckan på två år, så ser det som ren återhämtning.. :)

  • Låter som att du verkligen behövde en sådan vecka och klokt att du lyssnar på kroppen då. Kul med innebandy! Jag ser fram emot min innebandy om bara någon timme!
   Ha en fin, skimrande och pigg vecka!

Write A Comment