Igår hade jag en ganska så loj träningsdag. Jag var seg och stel i kroppen och mesta tiden av träningspasset gick till att sträcka ut. Det blev några styrkeövningar med gummiband och ett antal burpees också, men det var inte det där härliga träningspasset där endorfinerna sprutar direkt.

Då är jag desto mer laddad för ett sådant slags träningspass idag istället. Jag ska köra ett cirkelträningspass på SATS och jag hoppas på högt tempo och riv i övningarna.

Jag har inga problem med att inte alla träningspass blir optimala eller maxade till 100. Det är tvärtom bara bra. Men desto härligare är det då de där gångerna när man får till det maximala i träningen. Det älskar jag!

Här blickar jag tillbaka till ett antal gyllene träningstillfällen, som jag minns extra väl eftersom de var så härliga.

cirkeltraning-everydaystories-4

När jag tränade ihop med de andra tjejerna på Everyday Stories. Vi var hemma hos Sofia och hon körde ett cirkelträningspass med oss utomhus. Underbart!

trx-traning-utomhus-3

Förra hösten när jag körde ett TRX-pass ute i Humlegården. Älsk på att träna bland höstlöv!

Rörlighetsövning hemmaträning

Rörlighetsträning och yoga hemma medan barnen lekte glatt på sina rum.

Morgonträning vid husvagn

Ett svettig morgonpass utanför husvagnen i somras. Bästa starten på dagen!

Nu ska jag skapa mig ännu ett härligt träningsminne!

2 Comments

  1. Hos mig står ett backaintervallspass på schemat. sprang med sambon i söndags när sonen var på kalas vid hans jobb, o insåg att jag verkligen behöver öva backar o sånt… o vi har en uppförsbacke på ca 200m som följs av ca 300m nedförs, så det blir att gnaga upp o ner där några ggr idag.. ca 1km hemifrån så perfekt upp o nedvarvning. Sambon är ju i kina nu, så det gäller att lägga passen nära hemma så 8åringen kan vara hemma själv en liten stund eller med stora syskonen, lite lätt pussel.. :)

    • Hoppas att du får en härlig träningsstund i backarna! Backintervaller är verkligen hat-kärlek för mig, men bra att du har hittat ett smidigt sätt att träna på som funkar i vardagen!

Write A Comment