Fredag igen och jag summerar min vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Höstlöven på marken. Jag njuter av varje promenad jag får en chans att ta. Älskar att gå i krispig höstluft och bland sprakande löv!

Veckans mysigaste:

Wilmer vill läsa i ABC-boken varje kväll och det är så mysigt att tillsammans prata om bokstäver och ord. Han är verkligen duktig och kan läsa många ord redan. Framför allt är det härligt att se hans starka intresse för detta!

Blommor i vas

Veckans träning:

Måndag: Innebandy! Så kul!

Tisdag: Jag körde ett pass framför denna video. Bra och effektiv hemmaträning!

Onsdag: Löpning på lunchen. Det blev milen runt Kungsholmen i sprakande höstväder!

Torsdag: Crossfit!

Fredag: Löpning på morgonen, 25 minuter var vad jag hann och det kändes så skönt att få börja dagen så.

Blommor i vas

Veckans mest intressanta:

Fick tips om programmet Edit: We can do it, en dokumentärserie om unga kvinnor och det faktum att de utgör en stor del av de som drabbas av stressrelaterade sjukdomar såsom utbrändhet. Inte så mycket som förvånade mig (tyvärr), men ett viktigt ämne som inte kan belysas nog mycket.

Blommor i vas

Veckans boost:

Vi har fått njuta av de vackra blombuketterna jag fick i samband med min födelsedag. Älskar blommor!

Veckans godaste:

Smakade en ny sort av Spoons soppor igår, en med linser, ingefära och chili. Super god!

Blommor i vas

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt recept på kanelbullar inför Kanelbullens Dag.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Höstfix i trädgården, dans med Smilla och att hänga med familjen, som alla kommer vara hemma.

Njut av fredagen och helgen!

4 Comments

 1. Innebandy är ju livet!! :) spelar ju till o med i ett korpenlag, jag som aldrig “spelat” sport i unga år… Så vi tränar en gång i veckan o kör match varannan söndag i en serie där medelåldern nog är 40år.. Härligt mkt kvinnor.. :)

  Denna helgen drar mellansonens säsong igång o tidig hemmamatch o kiosk i morgon.. Sen ska vi bara mysa för min sambo åker till kina på tis o är bort i två veckor, något som 8åringen tycker är jobbigare o jobbigare.. men det händer 2ggr per år.. men två veckor för honom är ju LÄNGE.

  • Tycker också att det är super kul med innebandy. Har nyligen hittat till det i och med jobbet och varje måndag morgon som jag kan vara med och spela är så härlig!

   Passa på och njut i helgen av varandras sällskap! Förstår att två veckor är lång tid för sonen.

   Trevlig helg!

Write A Comment