Precis som förra året vid den här tiden så blev jag och barnen inbjudna av Sofia och Viking Footwear till det trevliga barnskoeventet i Hellasgården. I soligt och fint höstväder spenderade vi några timmar där igår förmiddag. Detta i sällskap med ett gäng andra bloggare och influencers och deras barn. Allt som allt var vi 21 barn och ungefär lika många vuxna. Vilken härlig stund vi fick tillsammans!

Viking barnskoevent i Hellasgården

Barnskoevent med Viking Footwear

Hellasgården är verkligen en magisk plats, men eftersom jag bor på helt andra sidan av staden är jag där alldeles för sällan. När vi kom dit igår möttes vi av en stor eld där korven skulle grillas lite senare, en massa härliga människor och ett hav med skokartonger.

Viking barnskor

Först ut på agendan var att prova skorna vi hade fått. Wilmer och Smilla blev super nöjda med sina skor, som passade perfekt och som visade sig fungera både i vatten och snö. Jag fick också skor, snygga och smarta terrängskor, som jag får visa upp vid ett annat tillfälle.

Viking barnskor

Med nya skor på fötterna gav vi oss iväg på den spännande banan med ett antal stationer. Wilmer var snabb och körde sitt race medan jag och Smilla tog oss an banan i ett lite lugnare tempo.

Viking barnskor

Dessa stationer fanns i dagens bana:

  • Inte nudda mark
  • Hoppa som en kanin
  • Kasta ringen på pinnen
  • Springa slalom
  • Bestiga ett berg
  • Följa en busig lina
  • Gå balansgång
  • Bestiga ett berg
  • Gå igenom vattenhinder
  • Busa i snö

Viking barnskor

Att det fanns snö där var väldigt stort för barnen. De hoppade och sparkade i snön och tyckte att det var helfestligt!

Viking barnskor

Och de smarta skorna klarade alltså både av snön och den jätte stora vattenpölen!

Viking barnskoevent i Hellasgården

Barnen tyckte att äventyrsbanan i Hellas var jätte rolig, men Wilmer fastnade allra mest vid lianen. Han gick verkligen all in för att vara Tarzan och svingade sig fram och tillbaka.

Viking barnskoevent i Hellasgården

Viking barnskoevent i Hellasgården

Sofia lyckades fånga honom fint på bild!

Viking barnsko

Vi som fick äran att komma till eventet igår var tacksamma och glada för det. Och det som också är bra är att ni som inte var med kan få köpa dessa grymma skor till ett bra pris. Jag har fått möjlighet att ge er en rabattkod som gäller i Viking Footwears webbshop, nämligen:

20% RABATT TILL ALLA GRYMMA LÄSARE OCH VÄNNER!

Denna kod gäller för alla sorters skor inne på sajten – barnskor samt skor för dam och herr. Koden SV17BLOGG ger er hela 20% rabatt på rekommenderade ordinarie priser i Viking Footwears webbshop. Gäller fram till 22/10 2017. Adressen är denna: www.vikingfootwear.com.

Viking barnskoevent i Hellasgården

När vi hade gått äventyrsbanan X antal gånger, hoppat klart i snön, svingat oss i lianen och ätit grillad korv med bröd var det dags för oss att åka hem. Barnen hade haft så skojigt att de inte hade lust med det alls, men så var det. Vi vinkade hej då till Hellasgården och alla kompisar och åkte norrut och hemåt.

Tack Sofia och Viking för ett super härligt event!

Write A Comment