Äntligen är den här. Snön!

Den första snön föll hos oss i helgen, men den smälte bort lika snabbt som den kom. Barnen var hejdlöst glada när snöflingorna singlade ner från himlen, men eftersom den försvann lika snabbt hann vi inte ut och leka i den. Så igår morse när jag gick ut från dörren så fanns den där. Snön låg som ett täcke på marken och ett dygn senare ligger den fortfarande kvar.

Jag känner mig lite som ett barn på julafton. Men eftersom jag älskar snö så känner jag total lycka inför detta, att snön är här!

julhelg-vinter

Snart kommer vår trädgård se ut så här med ett tjockt täcke av snö och trädkronor som tyngs ner av allt det vita.

vinterlopning-1

vinterlopning-3

När vintern kommer blir jag varm i hjärtat när jag tänker på de löpturer som jag vill göra runt Djurgårdsbrunnskanalen. Bilderna ovan visar en magisk vintermorgon för ett par år sedan när jag sprang där och det kändes som att jag sprang i en vintersaga.

Magisk vintermorgon Trettondagsafton

Jag ser också fram emot många fina morgonpromenader i gnistrande snö när himlen sakta ljusnar allt mer.

vinterland

Än så länge är snötäcket på marken ganska tunt, men så fort det finns lite mer av den magiska snön vill jag ge mig ut med barnen, mannen och alla pulkor och leka i snön som vore vi alla barn.

Älska snö!

3 Comments

  1. Vi har snö med!! så fint ute. o lagom kallt, -3 grader. Så fick det gärna vara tills mars.. Men regnet kommer redan på torsdag, suck!! :)

  2. Pingback: Det bästa i veckan från vecka 47 2017

Write A Comment