Årets mörkaste månad har just börjat. Nåväl, egentligen är ju december mörkare, men upplevelsemässigt tycker jag att november känns som den mörkaste månaden på grund av att vi i december blir boostade av ljus- och juldekorationer av olika slag. Här kommer därför lite novemberpepp i form av tips på inlägg som jag skrev i november förra året.

crossfit-karin

Ett av mina bästa novembertips är att passa på att träna eller röra dig utomhus mitt på dagen när det är ljust. Hitta till fler tips för träningsmotivation trots höstmörker och kyla via det länkade inlägget.

Ett annat läsvärt inlägg är det om att välja tystnaden. Ibland är det just det man behöver, dvs stänga av allt brus och bara ge sig ut ensam i en tyst skog.

honung

I november förra året tipsade jag också om hälsosam sötning istället för socker. I det inlägget får du tips på söta alternativ till socker, som både är nyttigare och mer näringsrika. Jag vill också passa på att tipsa om min webbkurs Sött utan socker, som ger ännu mer tips om detta.

kyckling-bowl-recept-2

Om du vill laga en riktigt god lunch eller middag vill jag tipsa om min kyckling bowl. Så fin att se på och så god!

kladdkaka-till-fest-4

Missa inte Kladdkakans Dag den 7 november. Det är alltså mindre än en vecka kvar tills vi får fira det godaste bakverket som finns! Här hittar du mina bästa kladdkakarecept.

Kladdkakemuffins med vispgrädde och blåbär

Missa inte heller dessa magiska kladdkakemuffins.

Det var dagens novemberpepp. Hoppas att du får en ljuvlig dag och om du vill ha ännu mer novemberinspiration hittar du det här.

2 Comments

  1. Skrev ett jättelångt inlägg om att du har sån härlig balans i din blogg o livet. o att det ger mig motivation att fortsätta framåt o att tack vare träning så är hösten o vintern inte lika jobbiga som förr.. men det försvann.. så nu får du ett halvbitter o surt i stället.. :)

    • Vad synd att det försvann, men dina tankar kom ju fram här ändå och jag uppskattar jätte mycket att du berättar detta! Underbart att höra att träningen hjälper dig till att må så mycket bättre!

Write A Comment