Med åren har jag blivit klokare och snällare mot mig själv. Inget konstigt med det i sig, men jag är tacksam för att jag inte längre har den maniska inställningen till träning och kost, som jag hade för en tio pr sedan. Jag är nu för tiden bättre på att lyssna in, känna efter hur jag mår och anpassa träningen efter det.

Att sova och vila tillräckligt mycket är grundläggande för en god hälsa och därför försöker jag se till att få tillräckligt med sömn och vila. Visst händer det vissa dagar eller veckor att jag inte lyckas med det och när det är så är jag än mer noggrann med att känna in hur jag mår.

I fredags förra veckan var en sådan dag. Jag hade fått för lite sömn under veckan och kände mig lite sliten. Valet var då enkelt. Jag skippade den inplanerade träningen för att istället sova lite längre och sedan ta en promenad inne i stan innan jag styrde kosan mot kontoret.

Med tanke på den underbart vackra morgonen som Stockholm bjöd på denna dag så ångrar jag inte valet en enda sekund. Jag fick en härlig stund för mig själv där frisk luft och vackra vyer piggade upp. Häng med och kolla in det vackra jag fick uppleva!

soluppgång i Stockholm

Jag gick från Centralen och bort mot Kungsholmen. När jag passerade över bron fick jag njuta av en vacker Stockholmssiluett.

soluppgång i Stockholm

Min promenad fortsatte bort till Stadshuset, förbi det och en bit längs med Norr Mälarstrand. Det blåste friskt från vattnet och det var lite kallt om händer och kinder.

Jag vände tillbaka och fotade några träd på vägen tillbaka in mot City.

soluppgång i Stockholm

soluppgång i Stockholm

Det var fint att gå där i morgonljuset och samtidigt få vakna till för egen del.

soluppgång i Stockholm

På vägen tillbaka över bron och bort mot Centralen möttes jag av en än vackrare siluett och soluppgång. Det var verkligen en magisk morgon!

soluppgång i Stockholm

soluppgång i Stockholm

soluppgång i Stockholm

Medan solen steg upp bakom husen på Söder stannade jag till och njöt av det en stund. Sedan var jag fulltankad med energi och kunde med pigga steg fortsätta bort till kontoret.

Tack älskade fina Stockholm för den morgonen! ♥

2 Comments

  1. Det är så viktigt att lyssna på kroppen, fast det är svårt.. Rörelse är ju ofta bra frågan är ju bara hur man bygger upp kroppen o lyssnar än att bara köra på för att… Promenader är guld värda..

Write A Comment