Det är märkbart kallare nu. Vi har gått in i november och det känns i luften att vintern är på väg. Just nu är det fredag morgon och jag är på väg in till stan för ett löparpass i frost innan jobbet. Det ser jag fram emot. Men först kommer det bästa från min vecka!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Frosten och de gula löven som fortfarande är kvar.

Veckans mysigaste:

Såklart stunderna med familjen. Barnen är inne i en period där de leker bra tillsammans och Wilmer kör gympapass så gott som varje kväll. Han kör enligt mitt koncept med mycket armhävningar, upphopp och knäböj. Och Smilla hänger på. Så sött och jag är så glad för deras rörelseintresse!

tystnad-promenad-2

Veckans träning:

 

Den här veckan har inte varit någon höjdare träningsmässigt, men så får det vara ibland. Jag spelade i alla fall innebandy i måndags och körde ett styrkepass på gymmet igår. Idag ska jag som sagt springa och så får vi se om jag får till något mer än så.

Veckans mest intressanta:

Att en tidsomställning av att ställa om klockan en timme kan påverka ens mående så mycket. Den här veckan har jag varit tröttare än vanligt och jag tror att det beror på det. Därav mindre träning eftersom jag varit tvungen att prioritera sömn och vila mer än vanligt.

tystnad-promenad-4

Veckans boost:

Förra veckan i Turkiet var en boost, helt klart. Solen, ljuset och värmen där gav mig energi som jag kommer kunna leva på ett tag till.

Veckans godaste:

Mina nyttiga chokladbollar som jag tog med till jobbet som fika i måndags.

tystnad-promenad-5

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det är just inlägget om de nyttiga chokladbollarna som flest har läst den här veckan.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag ser som vanligt fram emot mer tid med familjen. Vi ska också hänga med min pappa och syster och då bland annat besöka mammas minnesplats för att tända ljus för henne där. Det är nu tre år sedan hon gick bort, men hon kommer alltid saknas för mig. Då känns det ändå fint att få ge henne en extra varm tanke i form av blommor och ljus. ♥

Vad är det bästa min din vecka? Berätta gärna!

2 Comments

  1. Det bästa (nåja, kanske förutom att få mysa massor med barnen på min “barnvecka”) är att du berättade att det är kladdkakans dag på tisdag. YAY! :-P

Write A Comment