Vad skönt det är med dessa juldagar. Vår julafton igår var en enda lång, härlig dag med mängder av mat och härligt umgänge. Idag på juldagen har vi tagit det extremt lugnt och bortsett från en kort promenad ute i regnet så har vi hängt inomhus och mest latat oss.

Imorgon kommer jag lägga upp ett gäng bilder från vår härliga julafton, men redan nu får ni min ljuvliga frukost på julaftons morgon.

Julfrukost med fil och granola

Efter att barnen hade öppnat sina julstrumpor gick vi alla ner i köket. Jag drack mitt kaffe och någon timme senare var det dags för frukost. Så skönt att kunna ta det lugnt och äta i lugn och ro!

Det var ännu några timmar kvar innan våra familjer skulle komma och vi hade en lugn förmiddag framför oss. Jag var sugen på fil och granola så det fyllde jag min fintallrik med.

Julfrukost med fil och granola

Naturell, kall fil toppad med krispig granola med smak av dadlar och hasselnötter. Över granolan strösslade jag sedan mullbär, kokoschips och gojibär. Oj, vilken god frukost det blev!

Julfrukost med fil och granola

De fina apelsinerna med kryddnejlikor hade jag fixat dagen innan. De förgyller fortfarande vår fruktkorg och luktar så gott.

Så här fint och gott inledde jag alltså min julafton. Imorgon får ni veta mer om hur resten av dagen blev.

God fortsättning på er! ♥

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.