Året närmar sig sitt slut och jag har min årskrönika på gång. Brukar ju alltid avsluta året på bloggen med en sådan. Förhoppningsvis dyker den upp här imorgon eller möjligen dagen efter. Då kommer ni få ett härligt sammandrag av det bästa från mitt 2017!

Grönkålssoppa

Men nu till dagens inlägg. Jag fortsätter att använda julmatsresterna till att laga nya goda rätter. Denna magiskt goda grönkålssoppa gjorde jag igår till lunch. Lovar att lägga upp receptet inom kort!

Knäckemacka

Till soppan åt jag en minst lila magiskt god knäckemacka. Jag toppade den med en röra av sådant som fanns kvar från julbordet. I röran hade jag mosat kokt ägg, gräddfil, röd stenbitsrom, räkor, gräslök samt nymalen peppar. En skiva kallrökt lax och lite mer gräslök på det och min macka var komplett.

Åh, gårdagens lunch var så god!

Önskar dig nu en fin dag!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.