Det är fredag igen och just den här fredagen har jag sett fram emot länge. För ikväll har vi julfest på jobbet och det kommer bli grymt!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Min morgon i onsdags när jag promenerade längs med Katarinavägen på Södermalm och blickade ut över vår fina stad. Jag var på väg till ett frukostseminarium och morgonen var kall och klar. Bilderna i det här inlägget kommer från den morgonen.

Veckans mysigaste:

Stunderna med familjen framför “Albert och Herbert”. Barnen vill hellre se den adventskalendern, med ett avsnitt varje dag, istället för den som sänds på SVT. Jag och mannen sitter med och tittar när vi hinner och får då en fin och rolig stund tillsammans.

Stockholm från Södermalm en vintermorgon

Stockholm från Södermalm en vintermorgon

Veckans träning:

Mina träningsveckor ser ofta väldigt lika ut. Inget fel med det i sig. Jag vet att jag skulle kunna variera mig mer, men känner samtidigt att det är viktigt för mig att känna lust till träningen samt att den är smidig att få till och då blir det ofta på det här sättet.

Måndag: Innebandy

Tisdag: Träning hemma med FMTK-appen

Onsdag: Löpning med en kollega på lunchen. Blev en runda på en halvtimme.

Torsdag: Jag höll i terminens nästsista crossfit-pass. Det blev burpees, plankan, ryggresningar, upphopp, armhävningar, jägarvila och en hel del annat i et skön mix.

Fredag: Jag valde att sova lite längre i morse och ta en längre promenad istället för att träna idag. Känner att det är vad jag bäst behöver idag.och

Veckans mest intressanta:

Onsdagens frukostseminarium med Close Chefsnätverk och Linda Björck, som är LinkedIn-expert. Linda föreläste om just LinkedIn. Jag snappade upp en del även om mycket av det hon pratade om var sådant jag hade koll på.

Visste ni att ni lägger upp ett inlägg på LinkedIn så når ni bara 2-6% av era följare då den organiska räckvidden är så pass låg? För att nå ut till fler krävs det att man antingen betalar för det eller, ännu hellre, att man får andra i sitt nätverk att engagera sig i inlägget. Betald räckvidd har ett förtroende på 48%, men om vänner och kollegor delar ökar trovärdigheten till hela 84%.  Här finns en intressant artikel, skriven av Linda, och som handlar om 11 nycklar till succé i sociala medier.

Stockholm från Södermalm en vintermorgon

Veckans boost:

Kommer säkert bli kvällens julfest!

Veckans godaste:

En galet god Poke Bowl som jag åt på Esa Sushi i måndags. Den var nästan lika god som den Poke Bowl jag brukar göra själv.

Stockholm från Södermalm en vintermorgon

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget med det ljuvliga receptet på den mjuka pepparkakan med glasyr. Om ni har missat det inlägget måste ni in och kika. Och baka kakan!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Julfesten först och främst, men sedan ser jag fram emot julpyssel och fix hemma med familjen.

Ha en underbar fredag och helg!

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.