Jag kliver upp ett par timmar tidigare än resten av familjen här i Åre. När jag tassar ut från sovrummet möts jag då av en mörk himmel utanför och medan jag brygger kaffet sätter jag på datorn och tänder några ljus. Jag sätter mig och jobbar mitt i allt det mörka och jag kunde inte ha det mysigare än så.

Magisk morgon i Björnen, Åre

Magisk morgon i Björnen, Åre

Mitt hemmakontor med magisk utsikt

Det är verkligen magiskt att få börja dagen så där, sittandes i mörkret mitt i skenet från stearinljusen och jobba på i lugn och ro. Medan jag knappar på datorn och dricker mitt kaffe börjar det ljusna allt mer och plötsligt är det så ljust som på bilderna.

Magisk morgon i Björnen, Åre

Magisk morgon i Björnen, Åre

Att få blicka ut på allt detta vackra är så ljuvligt! Vid det laget har jag hunnit jobba närmare två timmar. För det blir inte ljust särskilt tidigt i Åre i januari.

Magisk morgon i Björnen, Åre

Magisk morgon i Björnen, Åre

De här bilderna tog jag i morse när himlen var mulen men det ändå var fri sikt över sjön och bort mot Renfjället.

Magisk morgon i Björnen, Åre

Smilla var den som vaknade först av de andra i familjen. Hon gjorde mig sällskap i att njuta av utsikten för en stund.

Jag hade då jobbat klart för den morgonen och vi kunde duka fram ett härligt frukostbord.

Magisk morgon i Björnen, Åre

När frukosten var i våra magar och avdukad kom solen fram för en stund och spred ett ljuvligt sken över granarna. Alltså detta ljuvliga kontor som jag har här dessa dagar. Det går inte att få ett kontor med en finare utsikt än så här!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.