Efter att ha drivit den här bloggen i nästan åtta år nu och uppdaterat den dagligen sedan den dagen jag började (med några få undantag) så förstår ni säkert att jag har blogginlägg och projekt för bloggen ständigt i huvudet. Det sker liksom per automatik att jag omedvetet tänker ut idéer för inlägg medan jag gör andra saker.

I lördags när vår 3-åring hade ett av sina värre raseriutbrott och detta dessutom skedde när vi var borta på kalas så bubblade mitt inre rejält och jag kände att jag skulle behöva skriva av mig i form av ett inlägg om det, dels för att lugna ner mig själv, men också för att eventuellt hjälpa andra som också är i samma situation med trotsiga och arga barn.

Men där och då hade jag inte tid att blogga och nu på måndag morgon, när jag har tid, är ilskan och frustrationen över detta som bortblåst och då har jag inte behovet av eller lusten till det längre.

Snö och vinter hemma hos oss

Jag hade tänkt mig ett blogginlägg med dessa vackra bilder på den fina vinter vi har hos oss just nu och att just uteaktiviteter i vintervitt landskap kan få vilken ilska som helst att blåsa över. Men nu behöver jag inte skriva om det. För jag är inte arg längre!

Snö och vinter hemma hos oss

Bilderna låter jag dock få vara kvar i det här inlägget för visst tröttnar man inte på att titta på det här?!!

Snö och vinter hemma hos oss

Så här såg det ut igår när vi gav oss ut i de nio minusgraderna och åkte pulka i den lilla backen i lekparken. Trots att barnen har blivit större nu så behövdes det visst ingen större pulkabacke än så för att de skulle vara nöjda. Att vi kunde vara ute i gnistrande snö och leka var roligt nog!

Smilla var på ett strålande humör och åkte i kapp med sin storebror. Hon är trots allt oftast världens goaste unge och de där raseriutbrotten hon har ibland upptar egentligen bara en väldigt liten del av den totala tiden.

Snö och vinter hemma hos oss

Jag njöt mängder av att få vara ute i detta vackra med mina fina.

Snö och vinter hemma hos oss

Snö och vinter hemma hos oss

snö och vinter hemma hos oss

Tänk att vår gata hemma är så här vintervit och fin nu!

snö och vinter hemma hos oss

Snö och vinter hemma hos oss

I mitt i allt det vita sticker vårt vita hus med tillhörande garage fram.

Snö och vinter hemma hos oss

Vi var inte ute någon enormt lång stund. Det var rejält kallt och jag hade nog behövt klä på mig mer, men det räckte för att vi skulle bli boostade med all den härliga energi som vintervit snö ger. Sedan myste vi vidare inomhus och hade en riktig pysseldag.

Barnen gjorde pärlplattor, jag satte in 2017 års alla foton i album och mannen byggde en fläkt till veteranbilen.

Snö och vinter hemma hos oss

Att vi åker till Åre nästa vecka gör mig än mer lycklig. Då kommer vi få massor av mer av den här vita varan, hela dagarna!

vinterkväll i fönstret

Inomhus njöt vi av en fin skymning igår.

Snö och vinter hemma hos oss

Snö och vinter hemma hos oss

Tack för denna fina vintriga helg och tack för att jag inte är arg längre!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.