Om du är sugen på att baka något gott nu i helgen så bara måste jag tipsa dig om denna ljuvlighet till bakverk, för kanske att du har missat den. Jag pratar om den chokladiga brownien med mjölkchokladfrosting och Kina Snacks. Det var själv ett tag sedan jag bakade den, men i och med mitt plötsliga chokladsug här så är jag oerhört sugen på att göra just denna till kvällen.

brownie-mjolkchokladfrosting-recept-6

Tänk dig en mäktigt chokladig brownie som är så där lagom kladdig, täckt med ett lager av härligt krämig frosting som smakar mjölkchoklad och så ovanpå det ett lager av härlig krisp. Åh, så ljuvligt!

brownie-mjolkchokladfrosting-recept-1

Jag blev tipsad av detta ljuvliga recept av Maria från All things green och är så glad för det. Om du vill baka denna brownie, för visst vill du det (?), så har du receptet här.

Njut av helgen!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.