I lördags förmiddag åkte vi hemifrån. Ju längre norrut vi kom desto vitare var det runt oss. När vi närmade oss Sundsvall sent på lördag eftermiddag var det ett snörikt landskap som mötte oss där.

Som vanligt checkade vi in på hotell i Sundsvall för att få en paus från bilåkandet innan vi fortsatte dagen efter vidare till Åre.

Karin Axelsson på gymmet, Scandic Norr Sundsvall

Det blev en träningsrik vistelse på hotellet i Sundsvall. Mannen och jag avlöste varandra både på lördag eftermiddagen och på söndag morgon. Jag satsade dels på ett styrkepass och dels på ett effektivt löppass på löpbandet. Så skönt att få röra på sig och använda kroppen efter att ha suttit så mycket i bil!

Efter härlig hotellfrukost på söndagen åkte vi vidare.

Bilåkning till Åre

Nu var det verkligen vitt runt omkring oss!

lägenhet i Åre Björnen

Vis 15-tiden var vi framme i vår älskade lägenhet i Åre, Björnen. Allt var sig likt, men det var nog mer snö än vi någonsin har upplevt här i Åre!

Vi packade upp, åkte och hyrde skidor till barnen och handlade inför veckan på ICA nere i byn.

kyckling med chili, zucchini och koriander

Sedan lagade jag till en god kycklingrätt till middag på kvällen. Tillbehör som chili, lime, koriander och cashewnötter lyfte denna rätt och jag tänkte bjuda er på receptet framöver.

skidåkning i Åre Björnen

Idag måndag har det varit mulet och några minusgrader. Vi har såklart åkt en hel del skidor och det har varit magiskt. Tacksam för att vi ska vara här hela veckan!

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.