Tänk att vi är inne i årets första vecka. Så härligt! Den här veckan har varit en mix av ledighet och jobb, men mest jobb ändå. Här kommer det bästa från min vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Just nu är det mest grått, regnigt och blött och inte direkt vackert ute. Jag längtar galet mycket efter snö och krispig luft just nu! Det närmaste jag har kommit den där snön den senaste tiden var när vi var i Östhammar i helgen. Där var det i alla fall frost på marken och luften var isigt kylig. Bilderna i detta inlägg kommer därifrån.

Veckans mysigaste:

I måndags på nyårsdagen hade vi en mysig hemmadag med skönt familjehäng och hämtpizza. Det var också mysigt i onsdags när barnen skulle följa med mig till jobbet och vi tog tåget tillsammans på morgonen. De hade sett fram emot att få komma till mitt jobb så länge och bara det att få åka tåg är en stor grej för dem. Men det mysigaste slutade dessvärre redan efter två tågstationer. Tåget fick då utrymmas och all tågtrafik stängdes av de närmaste timmarna på grund av en polisinsats. Efter att ha väntat länge på perrongen tog vi en taxi hem och jag fick jobba hemifrån den dagen istället. Barnen bänkade jag framför Mary Poppins och Frost.

Östhammar på vintern

Östhammar på vintern

Veckans träning:

Måndag: Vilodag på grund av trött efter nyårsfesten kvällen innan

Tisdag: Ett svettigt HIIT-pass hemma på morgonen. Jag körde en härlig mix av övningar som knäböj, armhävningar och burpees och blev rejält trött på kort tid. Kommer lägga upp det passet inom kort!

Onsdag: Sprang 30 minuter på morgonen

Torsdag: Sprang 30 minuter på lunchen

Fredag: Idag blir det promenad nu på morgonen, följt av en frukost med syster på Pom & Flora. Lyxmorgon!

I helgen: Kommer försöka få in ett pass hemma med en mix av styrka och puls. Känner att jag verkligen behöver det!

Veckans mest intressanta:

Har börjat lyssna på Sweaty Business-podden. Gillar mixen av business och träningsbranschen som finns i den!

Östhammar på vintern

Veckans boost:

Det var en rejält härlig boost att fira in det nya året med familjen och fina vänner, vilket ju skedde de första timmarna på den här veckan (och det här året). Om du har missat inlägget om vår nyårsafton så har du det här.

Veckans godaste:

Kommer garanterat dagens frukost, men om jag ska välja något som jag redan har ätit så får det bli den lax- och kimchigryta som jag åt till lunch på Restaurang Cloud Nine häromdagen. Denna heta gryta på lax, grönsaker, ägg, kimchi, koreansk chilipasta och äggnudlar var både spicy och väldigt god!

Östhammar på vintern

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Så som det ser ut nu så har det varit en jämn kamp mellan två inlägg denna vecka. Dels har receptet på min grönkålssoppa gått väldigt bra, men ännu lite bättre har inlägget med min Bucketlist 2018 som jag skrev igår gått. Kul att dessa har fått så bra spridning!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag, barnen och min pappa ska på en julgransplundring imorgon och på söndag ska vi samt min syster hem till en vän till familjen på lunch. Blir en social och trevlig helg på så sätt. Utöver det ser jag fram emot att få til lite träning samt kasta ut julen hemma. För hur mysigt jag än tycker att det är med julen, lika härligt tycker jag det är när man sedan får ta bort alla julsaker och välkomna vinter och sedan vår istället.

Ha en grym dag alla ni!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.