Den här veckan har jag fått pussla mer än vanligt för att få till dagarna med jobb, lämningar, hämtningar och träning. Det har varit lite utmanande, men det har fungerar. Och idag, fredag, är mannen ledig och jag kan fokusera enbart på mig och jobbet!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Snön vi hade i början av veckan var fin och som ni vet njöt jag av det för fullt. Nu är snön borta, vilket är lite tråkigt.

Amaryllisen hemma på vårt bord är också vacker!

Veckans mysigaste:

Eftersom vi åker till Åre i helgen för att vara där hela nästa vecka så har det varit mycket prat hemma om det. Barnen är så förväntansfulla över skidåkningen och Smilla ropar “Valle” så fort Åre kommer på tal.

Amaryllis

Veckans träning:

Måndag: Som vanligt på måndagar spelade vi innebandy på morgonen.

Tisdag: Jag tränade ett styrkepass hemma på morgonen.

Onsdag: Samma som på tisdagen, men det här passet var hårdare. Upplägget var detta.

Torsdag: Crossfit med kollegorna och vi körde på liknande sätt som det upplägget jag nämner på onsdagen. Blev ett lyckat pass med mycket svett och pust!

Fredag: I onsdags kväll började jag känna av en lättare förkylning och eftersom det fortfarande sitter i väljer jag att ta det lugnt idag. Dagen får inledas med en promenad i stan innan jag går till kontoret.

I helgen: På lördag eftermiddag kommer vi till Sundsvall för att sova en natt på hotell innan vi fortsätter till Åre på söndagen. Kan mycket väl hända att jag kör ett pass i hotellgymmet där.

Veckans mest intressanta:

Just i detta nu lyssnar jag på det senaste avsnittet av Sökpodden. Denna gång handlar det bland annat om viktigaste SEO-rankingfaktorerna för 2018.

Amaryllis

Veckans boost:

Vi har nu ett pingisbord på kontoret. Helt klart super kul och en boost värd att nämna!

Veckans godaste:

Lunchade med en före detta kollega på Urban Deli tidigare i veckan. Den gremolatabakade kyckling med matvete, syrad blekselleri, pumpa, rostade mandlar, färskost, zucchini och oliver som jag åt var super god.

Amaryllis

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om nyheten nachosemlan blev läst av många.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Såklart att vi ska åka till Åre, vårt andra hem och paradis!

4 Comments

  1. vilken lyx med pingisbord på kontoret! :D Några varv rundpingis blir man ju härligt svettig av. Frågan är om jag skulle kunna slita mig om vi hade ett…

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.