Det är bara två dagar kvar till Alla Hjärtans Dag och jag vill tipsa om ett gäng godbitar att baka eller göra till den dagen. Här kommer tre goda hjärtformade tips inför Alla Hjärtans Dag!

hjartformade scones

Hjärtformade scones

Baka hjärtformade scones och bjud på till frukosten eller som fika på kvällen. Jag har använt små ugnsfasta formar i hjärtform när jag har bakat dessa scones. Om du inte har det hemma kan du testa att stansa ut sconesdegen med ett pepparkakshjärta.

Scones tycker jag smakar bäst med smör, marmelad och ost på samt en kopp te till.

Nyttig Nutella

Nyttig Nutella

Nutellasmörgås som ett hjärta

Gör en nutellamörgås – ta reda på hur via länken!

Jag gör min nyttiga nutella med jämna mellanrum och har i en burk i kylen. Den stelnar till en del i kylen så ta fram den i rumstemperatur en stund innan du ska äta den. Rosta sedan brödskivor, stansa ut hjärtformar av dem med hjälp av ett pepparkakshjärta och bred nutella på dem. Så galet gott!

nyttig-rocky-road

Nyttig Rocky Road i form av ett hjärta

Rocky Road passar att göra och äta året om, inte bara till jul. Den på bilden har jag gjort genom att blanda jordnötter, bovetepuffar och gojibär med smält mörk steviasötad choklad. Av en händelse råkade denna nyttiga Rocky Road bli i form av ett hjärta. Passande va?!!

Förbered genom att göra denna goda Rocky Road redan idag eller imorgon och du har en burk med fint och gott godis att ge bort på onsdag när det är Alla Hjärtans Dag!

♥ ♥ ♥

Ha en riktigt fin och kärleksfull Alla Hjärtans Dag! Var rädda om er, varandra och era hjärtan, inte bara på Alla Hjärtans Dag utan alla andra dagar också! Tidigare Alla Hjärtans Dagar har jag skrivit om att vi måste vara rädda om våra hjärtan så jag låter länkar till två sådana inlägg få avsluta detta:

♥ Var rädd om ditt hjärta, del 1

♥ Var rädd om ditt hjärta, del 2

Stor kram! ♥ ♥ ♥

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.