Ju kallare det är desto vackrare blir det. De sista dagarna i Åre var det riktigt kallt och det var också då allting där var som vackrast. De här bilderna tog jag från lägenheten vår sista kväll där. När naturen är så vacker som den var då blir jag nästan knäsvag och känner en härlig harmoni i hela mig. Ni förstår nog att jag saknar det här fina!

Solnedgång i Åre Björnen

Vår utsikt i Åre Björnen

Det var fredag kväll. Vi hade just kommit hem med rosiga kinder och smått nerkylda kroppar. Efter en hel dag i backen i minus 15 grader och kanske till och med kallare så var vi tacksamma för att komma in i värmen.

Vi hoppade in i dusch och bastu direkt och sedan tände vi upp brasan och drog på oss varma stickade tröjor. Jag satte mig och jobbade en stund och min utsikt var denna vackra vy.

Solnedgång i Åre Björnen

Det hade som bekant snöat galet mycket dagen innan och jag tror aldrig jag har sett så mycket snö på balkongräcket som vi hade då.

Solnedgång i Åre Björnen

Att det inte längre blir mörkt klockan 15 är sann lycka bara det. Efter att ha varit hemma någon timme började det dock skymma lite mer.

Solnedgång i Åre Björnen

Solnedgång i Åre Björnen

Jag jobbade på en stund till, barnen tittade på Barnkanalen och mannen slumrade en stund i sängen. Det var varmt och mysigt inomhus samtidigt som solen letade sig ner bakom Renfjället och vi fick ett magiskt vackert avslut på denna dag.

Åre är så fantastiskt vackert och jag är så tacksam för vårt andelsboende där. Till sommaren åker vi dit igen och jag längtar redan!

3 Comments

  1. Pingback: Sista skiddagen i Åre - bilder från en magiskt vacker dag i skidbacken i Åre

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.