Just nu åker jag genom ett vinterlandskap med en strålande, eldröd morgonsol. Vilken vacker fredagsmorgon vi får uppleva just nu!

Här kommer andra bra saker från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Den här morgonen just nu är galet vacker. Kolla in mitt Instagram och Instagram Stories så får du se!

När jag sprang Kungsholmen runt i tisdags morse var det också fint, men på ett helt annat sätt. Det är isflaken ni ser på bilderna som kommer från den morgonen.

Veckans mysigaste:

Lämningarna och hämtningarna har gått riktigt bra den här veckan. Det brukar annars kunna vara en hel del trots och utbrott från 3-åringen. Jag är tacksam för alla fina och lugna stunder med barnen för det är de bästa stunderna som finns!

Isflak i vattnet vid Kungsholmen

Veckans träning:

Måndag: Fotboll med kollegorna! Vi skulle ha spelat innebandy, men hade ingen bandyboll så det fick bli fotboll istället. Riktigt kul!

Tisdag: 1 mil löpning Kungsholmen runt.

Onsdag: 5 kilometer löpning med två kollegor

Torsdag: En svettigt och jobbigt crossfit-pass med kollegorna

Fredag: Denna morgon orkade jag inte mer än 20 minuter av yoga. Det fick räcka.

Veckans mest intressanta:

Jag har skrivit min första artikel någonsin på LinkedIn. Kolla in den här och kommentera gärna om du har något att tillägga om ämnet att filma sig själv för sociala medier.

Solnedgång på bilresan hem från Åre

Veckans boost:

De färska minnena från Åre från förra veckan har boostat mig hela den här veckan. Blir varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på veckan där, men är samtidigt glad över att vara hemma i vardagen igen.

Veckans godaste:

Åt lunchbuffén på Haymarket by Scandic igår. Fiskburgaren var hur god som helst!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev igår om min utmaning i Challenge4Charity. Där utmanar jag mig själv och er till minst 30 minuters promenad i dagsljus om dagen. Var med du också!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Först och främst ser jag fram emot i eftermiddag och kväll då vi har kick-off på jobbet. Kvällens middag blir på Le Rouge och menyn låter väldigt god, men ska framför allt bli kul att kicka off  våren tillsammans med alla härliga kollegor!

Imorgon blir en späckad dag med Smillas dans, Wilmers fotboll och häng med pappa och syster. Söndag blir en lugnare dag när jag och barnen ska hänga hemma.

Ha en underbar fredag och helg! Berätta gärna vad du ska göra!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.