Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Planeringstavla

Oj, vad veckorna går snabbt! Nu är det fredag igen och dags för veckans bästa.

Bilderna den här gången visar vår nya planeringstavla som vi har uppe i hallen. Den är både snygg och smart så tack till syster som gav den till mannen i födelsedagspresent!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Snölandskapet som nu omger oss igen. I onsdags när vi var ute och sprang på lunchen gjorde vi det i sol och snö och igår var en magiskt vacker vinterdag. Nog för att jag längtar till våren nu, men det är härligt att få njuta av detta vackra också.

Veckans mysigaste:

Barnen är inne i en riktig pysselperiod och det produceras teckningar, pärlplattor och halsband på löpande band. Igår när jag kom hem blev jag överraskad med ett färgglatt pärlhalsband från en av dem. Sött!

Planeringstavla

Veckans träning:

Förkylningen släppte i slutet av förra veckan och jag har kunnat träna på den här veckan som vanligt. Så tacksam för det!

Måndag: Innebandy med jobbet

Tisdag: Yoga och lite styrka hemma

Onsdag: Löpning på lunchen, ca 5 km

Torsdag: Hinderbana på vår Crossfit-träning. Alltså jag älskar att köra hinderbana! Det känns lite som att vi är med i Gladiatorerna och varje varv är galet jobbigt, men eftersom det är så kul så glömmer man bort det.

Fredag: Planen är att jag ska springa 10 kilometer nu på morgonen.

Veckans mest intressanta:

Jag och en chefskollega var på ett intressant frukostseminarium tidigare i veckan. Det handlade om hur man som chef behandlar medarbetare i kris, stora som små. Viktig fråga att lyfta och jag fick med mig några handfasta tips.

Planeringstavla

Veckans boost:

Helgen på Yasuragi har boostat mig hela veckan, men också ett par luncher som jag har haft den här veckan med intressanta personer.

Veckans godaste:

Mannen hade lagat en väldigt god kycklingrätt igår, som jag också har med i matlådan idag. Spicy chicken med kokosmjölk, olika wokgrönsaker samt cashewnötter. Mums!

Planeringstavla

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det var just det inlägget om vår helg på Yasuragi spahotell.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag ser fram emot att inte ha en så fylld agenda. Jag och barnen ska på Smillas dans samt Wilmers fotboll, men i övrigt har vi inte så mycket inplanerat. Hoppas på sol och lite pulkaåkning kanske?!!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons