Det är fredag och tidig morgon. Det har kommit en massa nysnö sedan igår, men det verkar som att det kommer slaska bort ganska snabbt. Här kommer denna veckas bästa!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det är fint med snön som har kommit och det är fint att det nu är så pass ljust både på morgnarna och kvällarna. De dagar jag hämtar barnen brukar vi komma hem till en vacker skymning på vår gata och det är sådana kvällar som ni ser exempel på i bilderna här.

Veckans mysigaste:

Jag har haft tre lämningar och tre hämtningar av barnen den här veckan. Så gott som alla har gott bra. Det har varken varit tjafs eller trots. Alltid lika tacksam när vi får mysiga och härliga stunder ihop!

vinter och skymning på vår gata

Veckans träning:

Måndag: Innebandy med kollegorna. Såklart!

Tisdag: Tränade ett styrkepass hemma med framför allt gummiband.

Onsdag: Löpning på lunchen med kollega, 5 km.

Torsdag: Cirkelträning med kollegorna. Passet vi körde var med mycket fokus på överkropp och idag känns det i mina armar, kan jag säga!

Fredag: Ett långpass löpning är inplanerat till nu på morgonen.

vinter och skymning på vår gata

Veckans mest intressanta:

Kul att många duktiga kvinnor uppmärksammades igår på Internationella kvinnodagen.

vinter och skymning på vår gata

Veckans boost:

Jag och mannen fick en heldag på stan i söndags, bara vi och utan barn. Syster var snäll och var hemma med dem hos oss under tiden. Vi åt lunch på Koh Phangan och såg Solsidan på bio. Så värdefullt och härligt och en boost som jag har haft glädje av även under denna vecka.

vinter och skymning på vår gata

En annan boost har varit fina morgnar som den ovan när solen sken in genom bilfönstret och jag var tvungen att ta en bild på frosten och solljus.

Veckans godaste:

Har ätit varmrökt lax flera gånger denna vecka. Alltså, det är ju så gott!

vinter och skymning på vår gata

Det är fint att komma hem från jobbet och det fortfarande är någorlunda ljust utanför fönstret medan jag lagar middagen.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt recept på jordärtkockssoppan lästes av en hel del.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Att hänga med kidsen. Kanske börja påskpyssla tillsammans? Blir kul också att se Mellofinalen tillsammans med dem, i alla fall är Wilmer taggad på att sitta med och kolla.

Njut av din fredag och helg! ♥

4 Comments

  1. För mig blev det ingen innebandy denna veckan, för många sjuka o med tanke på mitt löpaupplägg så är det ju bara bra, men okul…

    Så jag ska prova att köra veckans långpass på löpbandet idag, vi har 5cm nysnö o ej plogade cykelbanor o då blir jag lite feg.. :)

  2. När jag läser ditt inlägg, fick det mig att tänka till.
    “Trots” vid lämning och hämtning. DET var jäääkligt längesen. Skönt att ha äldre barn och (eventuellt) någorlunda väluppfostrade. Haha! :-D

    Kram M

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.