Något av det bästa jag vet är att mixa ihop ett gäng olika frukter och bär tillsammans med kvarg, mjölk och vaniljpulver till smaskiga smoothies. Extra kul och fint blir det när jag tar mig tid att dekorera dem med några av bären och frukterna. Det brukar också uppskattas av barnen.

I detta inlägg bjuder jag på en härlig smoothiebonanza med smoothies i burk till hela familjen som består av bärsmoothie, krämig naturell yoghurt samt frukt och bär.

Smoothiebonanza - härliga smoothies i glada färger

Stora blåbär, jordgubbar och physalis som topping gör smoothien extra fin.

Smoothiebonanza - härliga smoothies i glada färger

Denna gång hade jag ett gäng exotiska frukter hemma, som fick vara med i smoothien. En ananas, en halv drakfrukt och physalis bidrog med både god sötma och syrlighet till smoothien.

Smoothiebonanza - härliga smoothies i glada färger

Eftersom Wilmer är allergisk mot kiwi hade jag inte kiwi i själva smoothien, men jag valde att dekorera några av burkarna med skivor av kiwi. Visst blir det fint?!

Smoothiebonanza - härliga smoothies i glada färger

Slurp och smask för dessa smoothies och för smoothiebonanza!

Här hittar du till ett gäng smoothierecept:

7 Comments

  1. varje gång jag skär upp lite frukt o bär o njuter av istl för att ha en skål godis tänker jag varför inte oftare… Det är ju egentligen både godare o magen mår bättre, eller just därför är det godare, känslan efteråt är så mkt bättre..

  2. Pingback: Det bästa i veckan från vecka 15 2018

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.