Det är tidig fredag morgon. Jag sitter på pendeltåget, på väg in till kontoret. Men innan jag går dit planerar jag att ta en promenad bort till Kungsträdgården för att uppleva de fina körsbärsträden, som blommar där nu.

Som vanligt på veckans sista arbetsdag summerar jag här det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Kommer garanterat bli de rosa blommande träden som jag snart ska få uppleva.

Veckans mysigaste:

Just nu är det populärt att spela “fyra i rad” hemma hos oss på kvällarna. Båda barnen tycker det är super kul och att sitta en stund och spela spel med dem är en mysig sak.

träning med gummiband

När jag sprang Tjejmilen21k i helgen och hade det som jobbigast med energin under loppet så bestämde jag mig för att ta det lugnare med träningen, och framför allt löpningen, den här veckan. Jag kände där och då att min kropp var smått slutkörd och att den skulle må bra av att få vila lite från träning kommande dagar.

Även den här veckan är jag nöjd med mitt val. Det tog en 2-3 dagar för mig att återhämta mig helt från halvmaran då benen var sega och stolpiga fram tills härom dagen. Mina stortånaglar ser ut att hålla på och ramla av så även fötterna har mått bra av att få vila lite extra.

Men lite träning har det i alla fall blivit denna vecka!

Veckans träning:

Måndag: Innebandyn med kollegorna kunde jag inte låta bli och det fungerade bra att springa ruscher trots att jag hade lite sega ben då.

Tisdag: Jag körde ett lätt styrkepass hemma. Det blev med gummiband som synes på bilden ovan.

Onsdag: Vila

Torsdag: Crossfit med kollegorna. Vi körde en härlig mix av utfall, knäböj, jägarvila, plankan, burpees, armhävningar och en hel del annat. (Ni ser mitt glada jag från crossfithallen i några av bilderna här.)

Fredag: Aktiv vila genom en längre promenad.

Nästa vecka ser jag fram att köra på som vanligt med träningen igen!

träning i gympasal

träning i gympasal

Veckans mest intressanta:

Nyheten om Instagram Shopping. En riktigt bra grej för alla e-handlare!

Veckans boost:

Den morgonsol som skiner in genom tågfönstret ger mig en härlig boost här och nu.

Lunch på Voltaires systrar

Veckans godaste:

Lunchade på Sally Voltaire & systrar. Alltid lika gott och fräscht där. Den här gången åt jag en lax med härliga tillbehör.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Den race report jag skrev om Tjejmilen21k har helt klart dominerat.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Smilla ska ha dansuppvisning och terminsavslutning på sin dans, vi ska träffa både morfar och moster (barnens alltså) och hänga med dem. På söndag planerar vi att åka till Haga och Fjärilshuset.

Hoppas att ni alla får en magisk fredag och en fin helg!!!

2 Comments

  1. Trevlig helg! Kan man få fråga om ett litet tips?? Jag känner mig stum i vaderna o efter jag spelat innebandy i går känner jag av ena knät, är det smartare att göra ett kort löppass i morgon istl för tänkta 17km? Jag har ju två veckor kvar sen innan göteborgsvarvet så jag kan få till två bra långpass till.. Har ju kört 12-15km varje helg nu i 6v.. o Gjort minst två träningspass till varje vecka (löpning eller innebandy).

    • Jag hade tagit en kortare löprunda för att känna av hur det känns i knät och därmed också spara på kroppen inför loppet. Du har ju ändå tränat så pass mycket innan att du kommer klara GV ändå, tror jag!

      Trevlig helg!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.