Tiden är här för frukost ute på verandan eller altanen och i helgen var det premiär för det. I söndags gjorde jag i ordning en av mina favoritfrukostar, fyllde en bricka med den och njöt den i ljum morgonvind. Så fantastiskt ljuvligt!

Frukostbricka med majskakor, jordnötssmör och frukt

Min frukostbricka med majskakor, jordnötssmör och frukt

Kombinationen jordnötssmör och frukt är magisk och jag gick all in på det i söndags morse. Basen fick bli majskakor och på dem bredde jag alltså ett lager med jordnötssmör. Sedan gick jag loss på de frukter vi hade hemma och pimpade mina majskakor med dem. Päron, vindruvor och banan passar alla riktigt bra i kombination med den spröda, krispiga majskakan och det salta jordnötssmöret. Mums!

Frukostbricka med majskakor, jordnötssmör och frukt

Att sedan gå ut med brickan och duka ute på verandan ger frukosten en extra dimension och jag ser fram emot många sådana här frukostar framöver.

Frukostbricka med majskakor, jordnötssmör och frukt

Frukostbricka med majskakor, jordnötssmör och frukt

På torsdag är det ledigt igen på grund av Kristi Himmelsfärd och det ska visst bli fint väder då. Känns som att jag garanterat kommer äta frukosten utomhus då igen!

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.