Husvagnen är påkopplad och vi är åter på väg. Vi har lämnat Sunne och ska nu åka mot Norge.

Det blev tre dagar och fyra nätter i den lilla pärlan vid sjön Fryken. Vi hade turen att få en plats precis intill sjön och det var det jag och mannen njöt mest av. Barnen också för den delen eftersom de kunde springa ner till vattnet med bara några få steg.

Sunne camping är en barnvänlig camping som passade oss utmärkt.

Sunne camping

Sunne camping

Det bästa med campingen är som sagt närheten till sjön. Vattnet där är väldigt långgrunt och barnen tyckte det var kul att vi kunde gå så långt ut. Stranden är av sand och det finns gott om utrymme för många strandbadare. Wilmer gillade volleybollnätet där vi spelade volleyboll och så finns det en stor lekpark precis intill stranden.

Sunne camping

Vi har som vanligt cyklarna med på husvagnen och barnen använde sina frekvent på campingområdet. En av dagarna cyklade hela familjen in till Sunna och åt sushilunch där.

Sunne campingSunne camping

Vilken lyx att ha sjöutsikt direkt från sovrummet, va?! Det var Smilla som drog vinstlotten och fick sitt sovrumsfönster vänt mot sjön.

Precis intill campingen finns Sunne Sommarland, en riktigt badparadis för stora och små. Där var vi en av dagarna och hade skoj i alla vattenrutschbanor och bassänger.

Sunne campingSunne campingSunne campingSunne camping

Här ser ni vår lilla badstrand. Har inte koll på hur många gånger vi badade så mycket bad blev det det. Bäst var kvällsdoppet första kvällen och de gånger jag hoppade i efter att ha tränat ett pass.

Sunne camping

Den som badade allra mest var Wilmer. Han fick liksom inte nog. Här har ni honom en sen kväll när han tog sig ett dopp.

Sunne campingSunne camping

Sjön Fryken är magiskt vacker. Och på kvällarna är den som mest magisk!

Den här kvällen åkte vi iväg på en tur in i de värmländska skogarna. Något jag också uppskattade med Sunne camping var närheten till skog och natur. Jag och mannen kunde ta springturer i skogen och denna kväll när vi åkte för att leta älg i skogen var fylld av spänning och magi. Vi såg tyvärr inga älgar, men barnen tyckte det var spännande ändå. Bara att åka iväg på en tur klockan 23 på kvällen är ju ett äventyr i sig.

Tack Sunne för fina och soliga dagar!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.