Så här i början av semestern har jag medvetet valt att träna lite mindre än vanligt. Jag har bara tränat när jag verkligen har känt för det och i övrigt prioriterat sovmorgnar och stunder i solstolen. Jag har behövt den där extra sömnen och vilan bättre än träningen.

Några träningspass har det i alla fall blivit och nu känner jag att jag är redo för mer. Jag är inne i fas två av semestern där jag är piggare och vill nyttja dagarna till fullo med upplevelser!

Det här inlägget kommer handla om hur jag tänker kring träningskläder när jag är på resande fot, som nu. Man vill ju kunna träna så mycket som möjligt med så minimal packning som möjligt!

MIna träningskläder på semestern

När jag tränade mina pass i Sunne där vädret var varmt och soligt körde jag enligt denna princip:

  • Underst en bikini eller baddräkt
  • Träningskjol eller shorts
  • Ett linne eller t-shirt av bra funktionsmaterial, som t ex den på bilden från Polygiene.
  • Keps/solskärm samt strumpor och löparskor

Karin träningskläder

Just dessa kläder som jag har på mig på bilderna kunde jag träna i vid ett par tillfällen utan att de kändes ofräscha.

Efter träningspasset hängde jag dem att lufttorka på cykelstyret utanför husvagnen och eftersom jag hade badkläder underst kunde jag avsluta passet med ett dopp i sjön. Så bra och så härligt!

MIna träningskläder på semestern

Den T-shirt jag har här ska man kunna använda och svettas i åtminstone fyra gånger innan den behöver tvättas. Läs mer om den här. Super smart att ha med sådana träningskläder på semestern!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.