De senaste två åren har ni varit så fina och nominerat mig till Guldhjärtat i kategorin Årets Social Media Influencer och förra året nominerade ni mig också till Årets Förebild. Nu är det dags igen att nominera och om du tycker att jag inspirerar så skulle jag bli oerhört glad och tacksam för din nominering!

Guldhjärtat 2018

Guldhjärtat är en gala för tränings- och hälsobranschen, som går av stapeln i slutet av året, i år den 1 december, och arrangeras tillsammans med MegaParty i Berns Salonger. Man kan säga att det träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan. I och med att jag var nominerad i finalen förra året blev jag bjuden på denna gala sist och det var ett härligt arrangemang.

I Guldhjärtat 2018 går det att rösta i följande kategorier:

• Årets Gruppträningsinstruktör
• Årets PT
• Årets Social Media Influencer
• Årets Klubb/Gym
• Årets Förebild
• Årets Box

guldhjartat-fitnessfestivalen-1

Så här tacksam och glad blev jag för era röster och nomineringar de senaste gångerna och jag hoppas att ni vill nominera mig till Guldhjärtat även i år. Det skulle vara en ära och ett tecken på att jag förhoppningsvis inspirerar några av er till ett hälsosammare och gladare liv. För att nominera klickar ni in via denna länk:

>>> Nominera till Guldhjärtat 2018 <<<

Karin - yoga i trädgården

Det går bra att nominera fram till den 7 oktober, men gå gärna in redan nu och nominera. Det ska jag göra!

Karin Rahm och Karin Axelsson på Guldhjärtat 2017

Här har ni två galabrudar från förra årets Guldhjärtat-gala. Jag hade fint sällskap av Karin och trots att jag inte blev en av de slutliga vinnarna var det stort att få vara med på detta ändå. Så, återigen, stort tack för att ni nominerade mig förra och förrförra året!!! <3

Sista bilden är tagen av Fitnessfestivalen 2017

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.