Strax innan jag gick på semester i början av sommaren formulerade jag min Bucketlist för sommaren 2018. Jag gjorde en ambitiös lista med flera olika punkter och tänkte nog att det skulle vara svårt att få till alla och att det skulle vara okej.

Nu är det dags att summera min sommar och kolla av hur mycket av denna Bucketlist som jag har gjort och jag inser när jag gör det att jag faktiskt har gjort ganska mycket av den. Häng med!

En vacker morgon i september

Min sommar 2018 – check på min Bucketlist

Fotopromenader i gryning och skymning

Jag ville gå upp tidigt och gå och lägga mig sent för att få uppleva Golden Hour på promenader. Det här upplever jag har varit svårt att göra under högsommaren då dagarna är så långa då. Det är först nu i början av hösten som jag känner att detta är möjligt. Förra veckan hade jag flera underbara morgonupplevelser med morgonsol. Senast i fredags gick jag upp i ottan för att gå ut på en promenad på två timmar. Lovar att lägga upp bilder därifrån snart!

Yoga på en strand i Norge

Morgonpromenad i Åndalsnes, Norge

Morgonpromenad i Åndalsnes, Norge

Bada i fjordar, plocka blommor vid vattenfall och campa nära naturen

Under vår husvagnssemester när vi var i bland annat Norge och Åre kunde jag checka av alla dessa. Bilderna ovan är från dagarna i Åndelsnäs i Norge och som ni säkert förstår var det magiskt. Och vattenfall besökte vi ju i Tännforsen när vi var i Åre!

Logga ut från skärmar och digitala plattor

Hmm, nej, denna har jag inte lyckats så bra med. Men om jag inte hade formulerat denna punkt tror jag nog att jag hade varit inloggad ännu mer.

Karin Axelsson i trädgården

Njutningsstunder i trädgården

Oj, vad jag har njutit av vår trädgård och att bara vara där. Det var visserligen lite deppigt att hänga i den när det var som torrast och varmast i juli, men i övrigt har det varit min oas.

Vårt utegym i trädgården

Jag ska bli proffs på armgång och öva mig till att kunna göra fem strikta chins på raken

Min ambition i början av sommaren var djärv och jag har verkligen tränat mycket på både armgång och chins, både i vårt egna utegym och i andra utegym där vi har varit i sommar (som här i Västervik till exempel). Men jag skulle inte säga att jag är ett proffs på armgång utan jag klarar av det hyggligt. Och gällande chins klarar jag fyra strikta på raken i nuläget.

Jag får fortsätta att jobba mot målet!

Sommarfrukost med keso, kvarg, blåbär, hallon och granola

En frukost-trifle som är en hallondröm

Mina frukostplaner

Jag skulle göra chiatrifles eller chiapuddingar av något slag, vilket jag har gjort. Och smoothie har jag gjort många av denna sommar.

Mina planer på att ofta äta frukosten utomhus har också infriats. Vem har inte gjort det denna underbara sommar?!!

swimrun-3

Spring till sjön för ett dopp

Det har blivit en hel del sådana turer denna sommar. Löpning följt av morgondopp är verkligen bland det bästa som finns och jag kommer aldrig kunna få nog av det!

Stand Up Paddling - SUP i Norge - mina bästa tips

Jag vill testa Stand Up Paddling

Yes, det gjorde jag i Norge. Läs mer om det här.

Karin - yoga i trädgården

Yoga en brygga intill vatten

Jag har yogat på alla möjliga härliga sätt i sommar och det är jag tacksam för. Jag har yogat på brygga, i trädgården, på en strand och under stjärnorna. Magiskt!

Vandra och cykla med familjen

Jag ville vandra och cykla mycket med familjen, både i Sverige och i Norge, helst med många timmar på tur och med en matsäck packad i ryggsäcken eller i cykelkorgen. Visst har vi gjort det. Härligast var att cykla i Norge och även om det inte blev några jätte långa turer så var det tillräckligt härligt!

Åre, utsikt från berget i Björnen

träning, på balkongen

Backintervaller och bad i Åre

Jag har aldrig varit i ett Åre som har varit så varmt som det var när vi var där i somras. I och med den 30-gradiga värmen blev det såklart många bad i Åresjön. Och jag hann med både backlöpning upp till Copperhill Mountain Lodge och löpning i skog. Så härligt!

Tälta i trädgården med barnen

Tälta i trädgården med barnen

Tälta i trädgården

Något som jag faktiskt inte tog med i min Bucketlist var önskan om att tälta i trädgården. Men jag vet att jag hade en tanke på det redan då innan sommaren och faktum är ju att jag och barnen faktiskt gjorde det en natt i somras. Det var helt klart en av sommarens höjdpunkter. Så mysigt!

Med denna summering kan jag konstatera att jag har gjort många härliga saker denna sommar. Jag har testat nytt och gjort sådant som jag älskar. Det är jag tacksam för och stolt över!

3 Comments

  1. Underbar sommar.. Lätt att lyckas med många saker man vill göra på sommaren då om man får vara hel o frisk vill säga… Mina barn är inte alls sugna på att tälta ute.. haha, inte ens den lille.. :)

  2. Pingback: Min årskrönika 2018 - Här hittar du det bästa från mitt 2018!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.