Fredag igen och vi kikar på vad som har varit och är bäst med den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Nu när löven på träden börjar färgas i gult och rött är det så galet vackert. Vi har en ljuvlig tid framför oss nu!

Veckans mysigaste:

I och med att lämningarna och hämtningarna brukar kunna vara ganska utmattande är jag tacksam för de gånger som de flyter på bra, som imorse. Lilltjejen var på sitt allra bästa humör och sprang med tjolahoppsansteg in till förskolan. Så underbart!

träning i utegym

träning i utegym

Veckans träning:

Även denna vecka har jag behövt ta det lite lugnare med träningen och trots att mitt knä är långt mycket bättre nu så måste jag fortfarande anpassa hur jag tränar och jag kan inte träna allt. I början av veckan testade jag att springa lite lätt och jag var riktigt glad över att kunna konstatera att det faktiskt gick. Jag är dock noga med att skynda långsamt, men hoppas och tror att jag nästa vecka ska kunna vara “back to normal”.

Måndag: Jag vågade inte spela innebandy pga knät utan satsade på ett pass i vårt utegym i trädgården istället. Det blev främst styrka för överkroppen. (Se bilderna nedan när jag har min blåa outfit.)

Tisdag: Jag sprang bort till det utegym som ligger nära kontoret och hängde bland annat i ringarna där. (Se bilderna ovan.)

Onsdag: Jag yogade hemma på morgonen. (Se bilderna längst ner i inlägget.)

Torsdag: Vi körde crossfit på jobbet. Så kul och så jobbigt!!

Fredag: Denna morgon inledde jag med ett pass i vårt utegym. Det bästa med det passet var att jag lyckades göra fem chins på raken!

Veckans mest intressanta:

Ni som följer mig på LinkedIn har kanske märkt att jag håller hög aktivitet även där. Jag gillar verkligen den sociala mediekanalen och tycker att den är grym när det kommer till nätverkande och social selling. Jag jobbar hårt för att nå ett högt SSI, dvs Social Selling Index, och ligger just nu på 80. Här hittar du mig på LinkedIn.

träning i utegym

träning i utegym

träning i utegym

Veckans boost:

Att knät börjar bli bättre!

Veckans godaste:

Mannen grillade kyckling och halloumi tidigare i veckan. Grillat är alltid gott, eller hur?!!

yoga hemma

yoga hemma

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Detta som jag skrev om när vi åkte Trollstigen i Norge är det mest lästa.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det ska bli kul att vara med Smilla på terminens första danslektion för hennes del. Annars ser jag fram emot trädgårdsfix och familjehäng. Det vanliga, typ!!

Ha en ljuvlig fredag och helg!! Och om du vill berätta om din vecka så vore det super kul att läsa!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.