Jag har börjat lyssna på Probono-podden med Lovisa Sandström. Om du inte redan har upptäckt den kan jag varmt rekommendera denna träningspodd där Lovisa bjuder in olika gäster och intervjuar dem om deras träning. Än så länge har jag lyssnat på avsnitten med Joanna Swica och Henrik Schyffert och ser fram emot att lyssna på fler. Gillar verkligen formatet och tycker det är super intressant att höra hur de som intervjuas ser på träning och hälsa.

träning i utegym

Något som Henrik Schyffert pratade om i avsnittet med honom är det här som även hans före detta svågers bror brukar säga, dvs Kalle Zackaris devis om att träning ska vara lika naturligt som att borsta tänderna.

Jag håller så mycket med om detta, att för att lyckas hålla fast vid träningen så behöver man få in den som en rutin i vardagen och något man bara gör, utan att fundera på det så mycket. Om man inte tränar på regelbunden basis så har man fortfarande inte fått in träningen som en rutin och mitt tips till dig som är där är att fortsätta planera in träningen tills dess att den är ett lika naturligt inslag i vardagen som att borsta tänderna.

träning i utegym

träning i utegym

Så länge du inte är sjuk ska det inte finnas någon ursäkt för att hoppa över ett träningspass. Om du ändå tvekar så tänk på att du genom att träna blir piggare och mer effektiv i övrigt, vilket gör att du säkert kommer hinna med dina andra åtaganden trots att du lägger tid på ett träningspass.

Karins träningspass under körsbärsträden i Kungsträdgården

Om du ska släppa på något krav när det kommer till träning så är det i sådant fall hur och vad du tränar, men att du ska träna får det inte finnas någon ursäkt för att skippa. Skulle du någonsin strunta i att borsta tänderna?

Med detta sagt ser jag fram emot dagens träningspass som kommer vara crossfit-träning med kollegorna. Och borstat tänderna har jag också gjort idag!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.