Denna morgon blev lite onödigt stressig och jag sitter just nu på tåget och hämtar ikapp. Vi var några minuter sena hemifrån, jag och barnen, vilket gjorde att jag skyndade på barnen mer än vanligt och självklart triggade mitt stressiga beteende igång Lillasysters trots och det blev en jobbig lämning. Jag småsprang hela vägen till tåget och hann precis.

Den här typen av morgnar är varken roliga eller bra, men ibland blir det så och det är bara att gilla läget. Note to self blir att se till att hålla tidsschemat och inte låta minuterna gå där hemma innan vi ger oss iväg.

Om vi bortser från dagens stressiga morgon så är denna vecka en bra vecka i det stora hela. Här får du den!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Frosten denna morgon och en rosa himmel medan jag småsprang till tåget var magiskt vacker. På grund av bråttom hann jag inte fota något, men istället bjuder jag på andra vackra vyer från tidigare denna vecka. Njut av både morgonsol och kvällssol i detta inlägg!

Veckans mysigaste:

När jag nattar Lillasyster brukar jag nästan alltid somna till själv. Det är både mysigt och skönt med en powernap vid klockan 20 på kvällen! Utmaningen är dock att inte sova för länge. Tidigare i veckan råkade jag somna till i en timme och då var det inte helt enkelt att orka kvällsjobba en stund efter det, men det gick.

Höstmorgon

Höstmorgon

Veckans träning:

Jag rehabar fortfarande knät, men gläds åt att det har blivit mycket bättre. Jag kan egentligen träna det mesta nu och det enda jag undviker är höga hopp, bollsporter och löpning. Men just löpning borde jag snart kunna komma igång med.

Måndag: Sjukgymnastik i form av styrketräning för ben

Tisdag: Hemmaträning i form av gummibandsstyrka för överkroppen

Onsdag: Styrketräning på World Class. Så kul att gå loss bland maskinerna och redskapen där!

Torsdag: Cirkelträning med kollegorna, både puls och styrka!

Fredag: Hemmaträning i form ab kettlebells- och gummibandsträning

Veckans intressantaste:

Senaste avsnittet av Sökpodden som släpptes igår. Det är lika intressant varje gång kollegorna gör en SEO-Clinic för ett antal sajter, vilket de gör i detta avsnitt.

Höstdag

Veckans boost:

En av dem kommer garanterat bli idag när jag och två vänner möts upp för en lunch.

Veckans godaste:

Mannen lagade en grymt god middag igår. Det var pasta med kyckling i gräddsås samt broccoli och stekta champinjoner. Mums!

Höstkväll

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget jag skrev om de galet goda rawfoodbollarna har lästs av flest personer. Kul, för de är verkligen magiska! Klicka in via länken om du vill kika på receptet.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det kommer bli en hel del utomhushäng när jag och barnen ska på Storebrors fotbolls-cup. Ska passa på att njuta av att kunna vara ute i dagsljus samt att hänga med familjen.

Njut av din fredag och helg!!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.