När jag var som allra mest törstande efter sol bjöd dagen på sol. En lördag när hela familjen är lediga som denna kunde solen inte ha tajmat det bättre. Även om vi inte har varit ute så många timmar som jag hade velat så har vi njutit av solen och av det milda vädret för årstiden. Känns konstigt att tänka att det så här års brukar kunna vara snö och full vinter annars.

Karin Axelsson i soligt sovrum

Fastän jag och dottern hade en tid att passa imorse med tanke på hennes danslektion så fick jag sova ut. Älskar att sova länge på lördagar eftersom kroppen är trött efter jobbveckan och behöver det. Att sedan få dricka kaffet i lugn och ro och inte behöva stressa är guld värt.

När vi hade dansat klart, dottern och jag, gav hela familjen sig iväg för att fira mannens bröder som fyller år idag.

skog i eftermiddagsljus

Jag hade annars gärna spenderat hela dagen i skogen och njutit av mild novemberluft och strålande sol.

skog i eftermiddagsljus

Skogen en solig eftermiddag på hösten

Skogen en solig eftermiddag på hösten

Ni minns kanske dessa ljuvliga bilder som jag tog en helg för några veckor sedan när jag fick njuta av skogspromenad i strålande höstsol? Jag ser framför mig att morgondagens skulle kunna bli så här ljuvlig eftersom vi då mest har hemmahäng och trädgårdsfix på agendan.

Att idag få spendera dagen i Norrtälje med mannens familj var också fint. Och vi fick njuta av sol där också.

Skymning på bilresan från Norrtälje

När vi åkte hem vid 16.30 var det redan skymning och nästan helt mörkt. Det är helt klart utmanande att hålla sig pigg denna årstid. Jag är egentligen ganska glad för att snön inte har kommit ännu, men med tanke på detta mörker skulle det vara helt okej med snö som skapar ett vinterland och lyser upp vår tillvaro.

Håller nu tummarna för sol och en dag med mycket utomhushäng imorgon. Det är sådant som gör mig pigg!

Hoppas att din lördag har gett dig bra med energi!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.