Min fredag igår började på det mest magiska sätt. Jag gick i ett kallt, mörkt och regnigt Stockholm tidigt på morgon, bort till the Lobby på Regeringsgatan. Där inne var det varmt och välkomnande. Mitt i Lobbyn var det uppdukat till yogasal för det var just yoga som stod på schemat.

SportHälsa hade bjudit in till en mjuk Yoga Flow – en dynamisk yogaklass med rörelser synkroniserade till andetaget.

Det var fint och harmoniskt i vår yogasal.

De fina yogamattorna var från Wilma&Louise.

Foto: Milla Åkerlund

Yogaklassen inleddes med att vi fick ligga ner och lyssna inåt samtidigt som vi hittade till harmoni i andetagen.

Foto: Anna Lissjanis

Lillemor som höll klassen gjorde det väldigt bra. Hon fick oss att använda maglåset och jobba med andningen under sekvenserna. Vi jobbade i sköna flow och fick stundtals utmana fysiken i de mer avancerade positionerna.

Foto: Anna Lissjanis

Fina Anna, som både driver bloggen Annalissjanis.se och SportHälsa.se, var där i form av både eventarrangör och yogis.

Foto: Anna Lissjanis

Efter klassen hann vi snacka ikapp tillsammans med sköna Milla från Coachmilla.se. Så härligt att ses!

Foto: Anna Lissjanis

Lillemor lät orden glädje, energi och balans genomsyra klassen och jag bar med mig de orden resten av dagen. Viktiga ord att hålla fast vid och jag kände att jag fick mycket av samtliga tre under yogaklassen.

Det var sedan med lätta fötter jag gav mig ut på Stockholms gator igen och vidare till kontoret. Tack SportHälsa för den grymma starten på min fredag!

2 Comments

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.