Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

yoga-morgon-2

Jag har precis vaknat upp till en fredag och inser att även denna vecka har rusat förbi. Men än är den inte slut då fredagen och helgen fortfarande ligger framför mig.

Här kommer min veckans bästa!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

I söndags julpyntade vi hemmet och jag njuter av det röda och alla ljuskällor i huset. Allra mest njuter jag av hyacinterna, som står i små krukor och som snart kommer slå ut och dofta magiskt.

Veckans mysigaste:

Lillasyster har varit sjuk och hemma med mannen sedan i tisdags. Som det barn hon är blir hon lite ynklig när hon är sjuk så när jag har kommit hem på kvällarna har jag fått mysa med många kramar. ♥ Såklart är det inget mysigt med att hon är sjuk, men så farligt sjuk har hon inte varit och idag är hon pigg nog för att gå till förskolan igen.

yoga-morgon-4

yoga-morgon-3

Veckans träning:

Måndag: Jag valde att spela innebandy för första gången på väldigt länge. Det är nu 3 1/2 månader sedan jag skadade mitt knä och när jag gjorde en comeback för drygt en månad sedan blev knät sämre igen så jag har hållit mig borta därifrån ett bra tag.

Men i måndags kunde jag inte hålla mig utan var med på innebandyn med kollegorna. Det var så kul och det gick bra även om jag dagen efter var lite mör i knät!

Tisdag: Jag var inte alls taggad på träning denna morgon så jag valde att enbart göra ett 20-minuters pass med gummiband. Inte så ansträngande, men ändå bättre än inget.

Onsdag: Jag var mer taggad på träning denna morgon. Jag testade träningsappen Mized och har skrivit mer om det här. Så bra!

Torsdag: Som vanligt på torsdag morgnar höll jag ett träningspass för och med kollegorna. Denna gång var det inte cirkelträning, crossfit eller liknande, som vi brukar köra, utan jag höll istället en yogaklass. Det var verkligen magiskt att börja dagen med att yoga i mörker och med tända ljus tillsammans med dem. När vi hade avslutat yogaklassen mumsade vi chiapudding tillsammans!

Fredag: Nu sitter jag på tåget in till stan för att köra ett styrkepass på gymmet innan jag sticker vidare till kontoret. Kommer bli en grym start på dagen!

Veckans intressantaste:

Jag älskar när jag får kommentarer från er, mina fina läsare, och en kommentar som gav mig extra mycket denna vecka var den jag fick av Johanna, som kommenterade på ett inlägg om träningspasset från 20 till 1. Det intressanta med den var att eftersom jag skrev det inlägget för 3 1/2 år sedan hade jag nästan glömt bort det. Tack Johanna för din kommentar, som både gjorde mig glad och gav mig en påminnelse om det träningspasset, som verkligen är hur bra som helst!

Veckans boost:

Jag lunchade med mina nära vänner i onsdags och vi bestämde att vi ska börja med att luncha varannan onsdag från och med nu. Att vi ska börja ses så ofta framåt, även om bara för en timme, är en så ljuvlig boost!

yoga-morgon-2

Veckans godaste:

Kommer sannolikt bli ikväll när jag och kollegorna ska äta julbord på East.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev igår om den nyttiga tacopaj som jag lagat ur kokboken Viktiga Barn. Kul, för pajen är verkligen god!

yoga-morgon-1

Vad jag ser fram emot i helgen:

Först och främst ser jag fram emot kvällen julbord och julfest med jobbet. Sedan ser jag fram emot julbak hemma med barnen och allmänt kravlöst häng!

Skaffa dig en magisk fredag och ha en ljuvlig helg!! ♥

2 kommentarer

  1. Då vill jag passa på att säga att även jag tycker väldigt mycket om det passet Tränar det många gånger och är så glad för att du har delat det med oss ❤

Lämna en kommentar

Annons
Annons