Trots att vintern nästan precis har börjat kommer jag på mig själv med att längta efter fågelkvitter, barmark och vårkänslor. Jag gillar snö, skidåkning och så, men bara för en kortare period för det är våren och sommaren jag älskar mest.

Men, med tanke på att det trots allt är januari och vintern egentligen precis har börjat, så känns det bättre att gå all in på vinter nu och så får våren komma när den kommer.

När jag och barnen gick ut imorse gjorde vi det i ett vintervitt landskap och jag uppskattade den bitande kylan i kinderna och knarret under fötterna. Snön lyste upp den annars så becksvarta morgonen och det var härligt!

Snö och vinter hemma hos oss

Nu hoppas jag att den fulla vintern håller i sig tills dess att våren kommer. För jag vill som sagt gå all in på vinter när den ändå är här. Jag vill åka pulka med barnen i ett vintervitt landskap likt det ni ser på bilderna, jag vill springa längs med snötyngda träd och jag vill ha knarret under fötterna.

Snö och vinter hemma hos oss
Snö och vinter hemma hos oss
Snö och vinter hemma hos oss

När jag tittar på dessa bilder minns jag den här dagen för ett år sedan som var så där perfekt vintrig. Jag och familjen njöt av vår fina, vita gata hemma och av pulkaåkning i den lilla backen. Jag minns också att denna fina vinterdag gjorde att jag inte var arg längre.

Snö och vinter hemma hos oss
Snö och vinter hemma hos oss

Snälla, fina snö, stanna kvar hos oss i ett par månader nu så tar vi den fina våren när det är dags för den!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.