Åh, ännu en helg när jag har kunnat gå runt i underställ så gott som hela helgen! Vi var på en Afternoon Tea igår eftermiddag (som för övrigt var helt magisk :-) ) och till den tillställningen tog jag på mig klänning istället, men i övrigt har jag haft underställ från morgon till kväll och det har varit ljuvligt!

I och med mitt nyårslöfte ser jag till att vi ger oss ut mitt på dagen på helgerna, minst en gång. Vi behöver det där dagsljuset och den friska luften så väl nu och då finns det inget viktigare än att prioritera utomhus.

Bilderna i detta inlägg kommer från helgen innan, när jag även då till stor del gick runt i underställ och fick till lite yoga i trädgården. I lördags såg det väldigt likt ut när vi hängde i trädgården. Barnen körde sitt egna träningsprogram och jag tränade armgång och chins i samma underställ i utegymmet. Jag kände mig svagast någonsin, men istället för att känna mig nedslagen över det försökte jag se det positiva med det. Nu har jag alla möjligheter att verkligen fokusera på greppstyrka och armgång fram till maj när jag ska vara med i Toughest.

Bara på grund av att jag har haft underställ på mig mer eller mindre hela helgen känner jag mig lite mer ledig och avslappnad, som att jag är i fjällen på skidresa fastän det bara är vanlig vardag hemma egentligen. Så härligt!

När jag yogade i trädgården förra helgen hade jag sällskap av lillasyster i familjen. Hon yogade tillsammans med mig, men tröttnade lite snabbare än jag så på sista bilden får ni lite “behind the scenes” när hon tar min jacka och tycker att vi ska avsluta yogan.

Nu är det måndag och jag får ha lite andra kläder än just underställ för att kollegorna inte ska tycka att jag är alltför märkligt, men jag ser redan fram till nästa tillfälle som jag kan ha understället på!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.