Kikar in för att ge er några av mina tips för att ha en så ljuvlig februari som möjligt.

Magisk vintermorgon Trettondagsafton

Det börjar bli allt ljusare på dagarna och har man tur kan man få uppleva sådana här magiska morgnar. Ge dig ut och upplev kalla, ljusa morgnar och rosa himlar om du kan!

Tulpaner
Tulpaner

Februari är tulpanernas tid. Köp hem ett fång och pryd hemmet med. Jag njuter så av det!

Semmelpannkaka

Snart är det Fettisdagen. Testa att göra en annorlunda variant av semla, som semmelpannkaka

semmelchia

… eller semmelchia. Klicka på länkarna för recept!

gladjeamnen-pukka-te-3

Det är många som är sjuka nu och februari är ju tyvärr en sådan månad. Försök att håll dig frisk genom att ge kroppen bra mat och näring, sov tillräckligt mycket och se till att var utomhus så mycket som du kan.

Ett gäng andra tips för att undvika förkylning och sjukdom hittar du här.

Hej februari, låt oss njuta hela resten av månaden!

4 Comments

  1. Här lyser solen idag… Det o tulpaner är så ljuvligt för att orka med. Mitt dilemma nu är att jag måste bestämma mig för om jag ska springa GöteborgsVarvet eller ej.. Har gått upp mkt i vikt sen förra året o vill inte göra en sämre tid.. Funderar på vad man kan åstakomma på 12v..

      • det är tanken… sprang 7km igår som kändes helt ok, så det kan nog gå.. Kollade tiderna jag hade förra våren i blev lite förvånad, trots att jag gått upp så mkt i vikt o trots att det känns så tungt är det nästan samma tider o puls.. SÅ det blev helt plötsligt en morot till att ta tag i det rejält istl.. Att ge kroppen dessa 12v med bra mat o träning o se vart det leder.. Plockade även fram min bibel stora löparboken för kvinnor, o kollade lite hur programmet för 2,20 är upplagt o inser att tja.. Det är helt nåbart, även om jag inte kommer springa efter ett program, utan kör på med mitt eget race. :)

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.