Wow, vad mycket snö som kom i helgen! Det känns som att hela vårt land blev mer eller mindre insnöat denna helg och att det var lite av ett underverk att vi kunde ta oss ut i söndags.

För vår del passade det ganska bra att det blev ett sådant snökaos just denna helg. Både mannen och jag har ju känt oss sådär och behövt vara hemma och ta det lugnt hela helgen. Men frisk luft behöver man ju oavsett så vi tog oss ut i all snö en stund igår.

Så här “lite” snö hade vi i trädgården på lördagen. När vi vaknade upp på söndagen hade det kommit minst lika mycket till.

Lillasyster såg ut som en liten minifigur framför de höga, snöklädda träden. Och snön gick henne nästan upp till magen när hon pulsade runt i snön på trädgården.

Storebror startade igång projektet att bygga en snösoffa. Han fick till det riktigt bra, men behöver nu vänta in kyla så att snön får sätta sig ordentligt och bilda en stabil soffa.

Vi gick en liten vända i vår skog. Det var riktigt mäktigt att titta upp på trädkronorna, men det var helt klart svårpromenerat i den djupa snön.

I övrigt passade vi på att vila upp oss denna helg och jag är så glad över att vi gjorde det för idag på måndagen mår alla i familjen mycket bättre och har tagit sig iväg till skola, förskola och jobb.

När det är så vintervackert ute som det är just nu med all denna snö njuter jag också av att titta ut på den inifrån. Vi fick njuta av en vacker solnedgång från vårt köksfönster igår.

Den var så fin att jag var tvungen att springa ut och fota den ute vid vår uppfart också.

Det är också mysigt att kura upp i fotöljen eller soffan för att läsa eller bara mysa. Det tog barnen fasta vid i helgen!

Jag skapade mig dessutom en stund med egen tid när jag tog ett bad i badkaret med tända ljus och en bra podd. Så ljuvligt!!

Efter en helg med mycket nysnö ställer det till problem för kollektivtrafiken i vår stad. När jag kom fram till stationen denna måndag morgon var det stora förseningar för alla tåg. Jag tog då det säkra före det osäkra och åkte hem igen. Det blir en dag med jobb hemifrån för mig del, vilket känns tryggast eftersom det är jag som ska hämta barnen i eftermiddag.

Hoppas att du får njuta av snön och vintern – och att den inte ställer till alltför mycket problem!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.