Wow, vad veckorna går fort! Håller ni inte med?!!

Nu är det fredag igen och vi har Veckans Bästa framför oss. Häng med!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det snövita landskapet som omringar oss är bra vackert. Jag är tacksam för att det börjar märkas skillnad nu på ljuset, att det blir ljusare tidigare på morgonen nu och håller i sig längre på eftermiddagen. Love it!

Veckans mysigaste:

Mannen fyllde år i veckan och barnen var uppspelta i och med detta. Sött att se hur mycket de förberedde inför födelsedagen och hur de faktiskt (nästan) lyckades hålla tyst om vad som skulle ske för sin pappa.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy!

Tisdag: Bilderna i detta inlägg visar mitt träningspass på Rosa Skrot denna morgon. Så kul att gå loss bland vikterna och redskapen där!

Onsdag: Hemmaträning med gummiband

Torsdag: Cirkelträning med kollegorna

Fredag: Idag är planen löpning!

Helgen: Förhoppningsvis kommer vi iväg hela familjen och kör träning på Extremfabriken!

Veckans intressantaste:

Tycker själv att det här med Livshjulet och de åtta tårtbitarna är intressant att reflektera över. Här hittar du mitt inlägg jag skrev om det i veckan.

Veckans boost:

Födelsedagsfirandet av mannen mitt i veckan var en härlig boost!

Veckans godaste:

En annan boost var lunchen jag åt med fina vännerna på Haymarket igår. Som vanligt var också lunchen där väldigt god så den får kvala in till veckans godaste (hittills i alla fall).

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om att behålla januaripeppen resten av året.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Just nu hoppas jag mest att alla kommer vara friska. Mannen är inte helt 100% så jag hoppas att han inte blir värre utan att vi får ha en helg tillsammans, friska och pigga där vi orkar hitta på en massa saker.

Hoppas att du får en frisk och fin fredag och helg!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.