Dags för veckans bästa igen. Nu kör vi!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Mina promenader i måndags var helt klart veckans vackraste. Minus 15, gnistrande vit snö och möjligheten att få njuta av detta i dagsljus – så underbart!!

Veckans mysigaste:

Barnen var så glada över att få åka pulka hem i måndags kväll och det var verkligen fin kvalitetstid att ta den promenaden med dem istället för att hämta dem med bilen.

Veckans träning:

Måndag: Jag lyckades inte ta mig in till stan och innebandyn med  kollegorna så jag satsade på ett par långa promenader istället. I och med att jag var hängig under helgen var det nog ganska klokt.

Tisdag: Jag tränade ett pass hemma på morgonen. Det blev ett gäng varv med övningar som knäböj, armhävningar, situps och utfall.

Onsdag: Jag sprang en magisk morgonrunda i kylan. Så bra start på den dagen!

Torsdag: Tillsammans med några av kollegorna körde jag träning  bestående av ett antal olika block. Några av de jobbigaste (och roligaste) övningarna var björngång, simning över golvet och den när vi hasade oss  fram genom att sitta ner och dra oss baklänges över golvet med armarna.

Fredag: Planen är passet Abs & Ass på World Class. Är på väg dit nu!

Veckans intressantaste:

Jag kan tro att det kommer bli dagens föreläsning och diskussioner på chefsnätverket jag är med i och som har en heldagsträff idag. Vi kommer få lyssna på Johan Ronnestam om att “Navigera i framtidens kommunikationslandskap”. Utöver det brukar vi ha bra dialoger med varandra kring våra utmaningar.

Veckans boost:

Var på en riktigt god middag med kollegorna i onsdags kväll, en härlig boost!

Veckans godaste:

Helt klart samma middag som jag nämner ovan. Här hittar du samtliga rätter som vi åt på Smak – så gott!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt inlägg om färgglada smoothies.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det blir en helg med barnen då mannen jobbar. Jag ser fram emot häng med dem, att åka med dem på Storebrors fotbollsmatch imorgon och trevligt besök på söndag.

Nu maxar vi denna fredag och helg! Njut och ha det ljuvligt!!

2 Comments

 1. jadu.. ska bli så härligt med helg… jag har kämpat i motvind länge nu med löpningen, har gått upp allt jag gick ner för ett par år sen ( får skylla mig själv) men tänkt om en del o känner att jag inte orkar räkna kalorier utan måste hitta en jämvikt..
  Veckans träning:
  Måndag 45min löppass på löpband som gick väldigt bra, har bara 200m kvar till målet som är satt 28/2.
  Onsdag Skulle blivit samma löppass men dag 1 på mensen satte stopp för det o det blev 35min löpning med skyhög puls o 20 promenad.
  Torsdag Innebandy, bästa passet i veckan, härliga kopenlaget o väldigt många rusningar..
  Tanken är att få in ett löppass till o ett simpass, simpasset kör jag med en kompis o det är ju både trevligt o skönt.

  Ikväll middag med goda vänner hemma o sen är det innebandy för pojkarna hela helgen. :)

  Trevlig helg!

  • Åh, fina du! Jag tycker verkligen att du ska försöka att inte tänka kilon alls utan ha fokus och mål på något annat, som är kopplat till glädje för dig.

   Låter som att du har hållit igång massor i veckan! De gånger ett pass inte har blivit lika långt som du tänkte tycker jag att du ska fokusera på ATT du tränade.

   Njut av helgen nu!! Kram

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.