Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Så var det fredag igen och jag kan summera en fin start på mars. Tänk att vi är inne i en vårmånad nu. Underbart, enligt mig! Framför allt gläds jag åt det ljus som kommer tillbaka allt mer.

Här kommer det bästa från denna vecka.

Veckans vackraste:

När jag sprang en runda i onsdags morse i 12 minusgrader fick jag uppleva de vackra vyerna som du ser i detta inlägg. Magiskt!

Veckans träning:

Måndag: På grund av att knät fortfarande inte var helt bra då var jag tvungen att skippa den innebandy, som jag annars kör på måndagar. Istället blev det ett kombinerat styrke- och rörlighetspass hemma.

Tisdag: Jag inledde dagen med ett tufft och effektivt kettlebellspass. Så kul!

Onsdag: Löpning i vackra vyer och i 12 minusgrader. Ljuvligt!!

Torsdag: Träning ned kollegor. Vi körde ett par olika cirklar där vi mixade styrkeövningar för framför allt överkroppen med puls- och rörlighetsövningar.

Fredag: Denna dag inleder jag med träning på World Class Vasastan. Först blir det egenträning i gymmet och sedan passet Ass and Abs.

Veckans intressantaste:

Har hittat till den här nya podden: Vägen mot Paradiset. Intressant om entreprenörskap, ett hälsosamt leverne och en klimatsmart planet. Den drivs av Johannes Cullberg, som också är grundaren till Paradiset.

Veckans mysigaste:

Ungarna har taggat hela veckan, eller egentligen i flera veckor, för finalen i Melodifestivalen som sker imorgon. En av veckans mysigaste stunder kommer vara när vi sitter bänkade där imorgon kväll och förhoppningsvis se en bra låt vinna det hela!

Veckans boost:

Måste säga att löparrundan i onsdags under en rosa himmel var en riktig boost!

Veckans godaste:

Semmelgröten jag tipsade om tidigare i veckan är bland det godaste denna vecka.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det är också inlägget om just semmelgröten som har fått flest visningar. Kul att ni verkade inspirerade av denna gröt!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag ska fortsätta och förhoppningsvis bli klar med projektet sätta in foton i album. Jag är också sugen på att börja planera och förbereda för det vi ska odla i våra odlingslådor i år. Utöver det vill jag hänga, mysa och ta dagarna lite som de kommer.

Nu kör vi fredag och sedan önskar jag er en galet härlig helg! Jag blir som vanligt super glad om du vill dela med sig av din vecka och helg!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons