Det är fredag och jag summerar som vanligt det bästa från den här veckan.

Veckans vackraste:

Åh, vad vackert det var i tisdags morse när jag unnade mig en promenad inne i stan innan jag gick till kontoret. Det var kallt och soligt och alldeles underbart! Bilderna i detta inlägg är från den morgonen.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy med kollegorna!

Tisdag: Jag hade träningsdate med mannen på Extremfabriken på kvällen. Det hade kunnat bli hur roligt som helst, men det blev det tyvärr inte. Jag skadade nämligen knät igen (Blir galen på det där knät alltså) och jag kände mig missmodig när jag inte lyckades med armgången alls. Och jag som var så pepp innan…

Onsdag: Jag försökte springa en runda på morgonen, men det gick inte alls på grund av knät. Det fick bli lite blandade styrke- och rörlighetsövningar istället.

Torsdag: Träning med kollegorna (och sonen!) i form av kortleksträning och lite annat.

Fredag: Denna morgon är jag på väg till Switch Gym där jag ska testa deras pass Switch. Blir spännande!

Veckans intressantaste:

Intressant ändå hur kroppen fungerar och att jag nu får anpassa min träning igen efter mitt skadade knät. Jag orkar inte deppa ihop för detta, utan ser det som en möjlighet att träna lite annat än det jag brukar. Förhoppningsvis repar sig knät snart och jag kan delta i Tough Viking som planerat.

Veckans mysigaste:

Igår var sonen med mig på jobbet hela dagen, något han har sett fram emot sedan i julas när han senast var med. Det som lockade honom mest var att vara med på träningspasset på morgonen, men att vara med på kontoret var också spännande.

Veckans boost:

Barnen och mannen har sportlov denna vecka. Detta har inneburit en vecka helt utan lämningar och hämtningar. Jag har kunnat styra min tid utan att behöva anpassa mig till barnen och det har varit lyxigt. Skönt att få sådana veckor ibland!

Veckans godaste:

Bananbrödet som jag skrev om hur om dagen och som jag har ätit en hel del av sedan jag bakade i söndags är verkligen magiskt gott.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det är just inlägget om det sockerfria bananbrödet som har lästs av flest.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag ska sova ut, vara utomhus mycket och hänga med familjen. Vi ska eventuellt till Extremfabriken hela gänget och träna och jag hoppas på att börja med projektet sätta in foton i album, något jag har planerat att göra ett par månader nu, men inte kommit igång med ännu.

Önskar dig en magisk fredag och helg!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.